Woolpower

Sit Pad

80 kr 100 kr
I lager    Sponsrad länk

Sittunderlag i Ullfilt av återvunnet spillmaterial från Woolpower i Östersund.När Woolpower tillverkar sina plagg blir det en del spill över men det är inte helt i onödan, av spillet gör de istället jättesköna sittunderlag. Färgen på sittunderlagen kan variera beroende på vilken färg det har varit på spillmaterialet.

Inget annat material som har framställts på konstgjord väg har ullens alla goda egenskaper. Om du till exempel svettas luktar plagget inte illa. Det håller dig dessutom torr eftersom ullen kan absorbera upp till 30 procent av sin egen vikt utan att ens kännas fuktig. Om du blir riktigt blöt håller kläderna dig varm ändå, det är en kemisk effekt hos ullen som kallas absorptionsvärme. Woolpower kan tvättas i 60 grader.

Woolpower tar sin ull från merinofår som betar i den argentinska delen av Patagonien och Uruguay och den är mulesingfri. Woolpowers underställ sticks inte och känns mjukt och skönt mot huden.

Sit Pad finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bo & Sova - Liggunderlag. Woolpower är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…