Westin

W3 Finesse Ned 2nd 2-delat Haspelspö

1 699 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

W3 finesse Ned är framtaget främst för jigg och finessfiske med jiggar och lätta skallar eller vikter. Spöt är också lämpat för Texas och Carolinarig, till och med Drposhot. W3 Finesse Ned är ett mångsidigt spö innom olika jiggtekniker. Det har en känslig topp så att du kan kontrollera och känna ditt bete på ett mucket sätt, ett hugg känner du direkt så att du kan kroka fisken snabbt. Den vita delen på toppen är för du ska kunna se minsta pill och är en utmärkt huggindikator.Rullfäste:SKS

Ringar: LTS ring guides

Klinga: Torayca high performance carbon blank

Förstärkt med 1k woven carbon

Handtag: Premium Eva handle

D-Ring krokhållare

W3 Finesse Ned 2nd har designats speciellt för Ned- och finessfiske med mjukbeten och lätta jigghuvud, när du använder Texas och Carolina-riggar eller dropshot. Den snabba aktionen och känsliga toppen ger perfekt känsla och kontroll vid Ned-fiske – huggen förmedlas tydligt och ger dig möjlighet att snabbt kroka fisken. Den vita lindningen i toppen skapar en distinkt kontrast mot den svarta klingan och utgör en perfekt nappindikator mot mörka vatten eller en molnig himmel. Det eleganta och specialdesignade bakhandtaget ger perfekt grepp och extra stöd för underarmen för maximal komfort och kontroll, även under långa dagar på vattnet.
* Rullfäste: SKS
* Ringar: LTS
* Klinga: Torayca® High Performance Carbon
* Förstärkt med 1K woven carbon
* Handtag: Premium EVA
* D-Ring krokhållare

W3 Finesse Ned 2nd 2-delat Haspelspö finns i kategorin Astro Sweden. Westin är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…