TS-Optics

Rotationsadapter M48 med filtergänga - kort

795 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Denna adapter är en riktig problemlösare och har två huvudfunktioner, 360 graders rotation av kamera eller andra tillbehör och integrerad filtergänga för 2 filter. Dessutom ansluter du dina tillbehör på ett smidigt sätt via en snabbkopplingsfunktion. Adaptern har endast 8 mm optisk bygglängd och tar därför minimalt med plats och är ett enkelt och prisvärt alternativ till en filterväxlare.Med två funktioner i en och samma adapter är adaptern ett prisvärt alternativ till en filterväxlare som dessutom är utrymmesbesparande och med fördelen att du kan rotera din kamera eller andra tillbehör hela 360 grader. Dessutom ansluter du dina tillbehör på ett smidigt sätt via en snabbkopplingsfunktion. Med en bygglängd av endast 8 mm, litet format och en stabil konstruktion så blir denna filterhållare ett en universaladapter du kommer att ha mycket nytta av.Huvudsakliga fördelar
* 360 graders rotation av din kamera eller tillbehör
* Integrerad filtergänga för 2 filter av alla cellstorlekar. Vid av- och påmontering av kameran så skyddar ett anslutet filter kamerasensorn från damm.
* Säker och stabil snabbkoppling via självcentrerande s-dovetail utan risk för tiltning
* Minimal bygglängd på 8 mm
* Ett stort urval av tilläggsadaptrar för en mängd olika kameror och tillbehör

Specifikationer:
* Gänga på teleskopsidan: M48 hongänga (längd: 5 mm)
* Gänga på kamera/tillbehörssidan: M48 hangänga (längd: 4 mm)
* Integrerad filtergänga: 2, M48x0,75 hongänga
* Optisk bygglängd: 8 mm
* Diameter: 73,5 mm (exkl. låsskruvar)

Rotationsadapter M48 med filtergänga - kort finns i kategorin Astro Sweden. TS-Optics är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…