Therm-A-Rest

Z Lite SOL REG

795 kr
I lager    Sponsrad länk

Therm-a-Rest Z Lite SOL är lättviktsmodellen av liggunderlag i cellplast.

Z lite är liggunderlag som garanterat inte punkteras trots att det är uppbyggt av luftbubblor. Tack vara kontruktionen med dalar och toppar i skummet så bildas många små isolerade celler. Det är dessa som är själva isoleringen och med ett R-värde på 2,0 så är det tillräckligt för sommarbruk. De kallar tekniken för ThermaCapture som egentligen är en folie som reflekterar din kroppsvärme och på så sätt gör madrassen isolerad från mark-kylan.

Denna typ av liggunderlag är även perfekt att ha under en madrass och funkar då både som extra isolering och punkteringsskydd. Varför inte veckla ut det och ha som sittunderlag för hela familjen.

Det är stor skillnad på liggunderlag och Z lite SOL skiljer sig mycket mot andra i cellplast. Vikten är en stor skillnad, ett Z lite SOL väger 410 gram. Men även R-värdet är betydligt högre samtidigt som komforten är oerhört mycket högre tack vare den ojämna formen.

Ingår i förpackningen:


* Madrass

Z Lite SOL REG finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bo & Sova - Liggunderlag. Therm-A-Rest är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…