Therm-A-Rest

Trail Lite REG Woman Trooper

1 395 kr
I lager    Sponsrad länk

Therm-a-Rest Trail lite Woman är en klassiker som varit med i många år men som nu blivit uppdaterad. Denna dam-anpassade modell har extra värmeisolerande material för att ge lite mer värme då kvinnor vanligtvis är mer frusna. Den självuppblåsande madrassen är 3,8 cm tjock, så du kan sova mjukt och bekvämt. När du öppnar ventilen för första gången tar det lite längre tid för den att blåsa upp sig men efter några användningar så går det ganska snabbt.

Ett tips är att du rullar ut madrassen och öppnar ventilen direkt när du fått upp tältet. Då ligger madrassen och blåser upp sig själv medan du grejar med andra saker.

Denna nya modell har en helt nyutvecklad WingLock ventil som gör att det går tre gånger snabbare att både fylla och tömma madrassen på luft än tidigare modeller. Den har också envägs funktion som betyder att om du skulle behöva blåsa upp den med munnen så håller den kvar luften i madrassen medan du andas.

Ingår i förpackningen:


* Madrass
* Packpåse

Trail Lite REG Woman Trooper finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bo & Sova - Liggunderlag. Therm-A-Rest är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…