Tentsile

Double-Bubble insektsnät för Connect

1 295 kr
I lager    Sponsrad länk

Tentsile Double Bubble insektsnät för trädtält - skapar en skyddad yta under trädtältet.

Visst vore det skönt att kunna njuta av hela den svenska sommaren, utan störande insekter! För visst är det så att strax före solen går ner så fylls luften av de irriterande myggen och knotten. Med detta stora insektsnät skapar du en skyddad yta under ditt trädtält, perfekt för att kunna sitta när det regnar, då skyddar ju trädtältet mot regnet och detta mot insekterna.

OBS att golv inte ingår!

Vill du bygga ett riktigt stort trädtält så fäster du Double Bubble mellan t.ex.ett Stingray och en Trillium hammock och får på så sätt ett trädhushotell för 6 personer!

Du fäster enkelt nätet på ditt befintliga Tentsile trädtält genom att först börja med att spänna det i ena änden av tältet med ett knäppe. Sedan fortsätter du runt om tältet tills alla tre hörnen är fästa. Därefter gör du samma sak med den nedre delen, fäster i alla tre hörnen. Därefter drar man åt remmen under golvet på trädtältet och samma sak över. när detta är klart får du en helt insektsskyddad yta. Se filmen som finns för att få alla detaljerna, det är enklare än man tror!

De båda modellerna finns för Stingray och connect så välj modell efter vilket trädtält du har.

Vikt:
Double Bubble för Connect 3.0 - 1.25kg
Double Bubble för Stingray 3.0 - 1.35kg

Double-Bubble insektsnät för Connect finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bo & Sova - Tält - Trädtält. Tentsile är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…