Solo Stove

Ranger Fire Pit Set

4 695 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

* Rostfritt stål Ranger är den mest kompakta, ultralätta eldstaden som låter dig njuta av en härlig, rökfri eld på bara några minuter.Tack vare det karakteristiska 360° Airflow Design skapar Ranger en super effektiv förbränning. Det innebär att det finns mycket mindre rök jämfört med andra eldstäder och nästan allt förbränns helt till fin aska. Den enklare rengöringen som följer med är en praktisk bonus.Här i det kompakta setet, sammansatt för alla eventualiteter.Specifikationer

Bärbar eldstad - den mest kompakta eldstaden i SoloStove-serien har utformats noggrant för att skapa en rökfri eld.

Mindre rök - tack vare det dubbla väggdesignen maximeras luftflödet och förbränningsprocessen blir effektivare. Ventilationshål i botten möjliggör tillförsel av syre till elden nedifrån, samtidigt som varm luft i de dubbla väggarna förhindrar att stark rök bildas.

Effektivare förbränning - en fullständig förbränning innebär att små rökpartiklar bränns upp genom de övre ventilationsöppningarna. Det innebär också att inga halvbrända träbitar blir kvar och därmed används mindre trä.

Slipp röken - Eftersom denna eldstad nästan inte genererar någon rök behöver du inte längre undvika den skiftande röken. Njut av mysiga kvällar vid elden utan att dina kläder kommer lukta rök och eld efteråt.

Enkel att använda och bärbar - Tack vare den unika konstruktionen av lägerelden behövs ingen besvärlig och komplicerad montering.Mått & Material

Material: 304 rostfritt stål

Höjd: 31,75 cm

Bredd: 38,1 cm

Vikt: 6,8 kg

Innehåll:


* 1 x Solo Stove Ranger Eldstad
* 1 x Ställning
* 1 x gnistskyddlock
* 1 x Väderskydd

Ranger Fire Pit Set finns i kategorin Astro Sweden. Solo Stove är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…