Sky-Watcher

Capricorn-70 Teleskoppaket För Nybörjare, Med Motor

2 895 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Astro Swedens teleskoppaket till nybörjare är teleskop med alla tillbehör som du behöver för att komma igång med astronomi. Du behöver inte längre vara rädd att missa någon viktig detalj när du lägger beställningen. ANBP3M teleskoppaket för nybörjare med Skywatcher Capricorn-70 refraktorteleskop med motor och mycket tillbehör

Det kan vara svårt i början när man letar efter sitt första teleskop - det finns så många modeller, och hur kan du vara säker på att du inte glömmer ett viktigt tillbehör när du beställer teleskopet? Astro Swedens teleskoppaket löser just detta problem: Dessa är utvalda nybörjarteleskop som vi anser som särskilt lämpliga till dig som vill komma igång med astronomi, samt de viktigaste tillbehören som vi känner att du behöver för en lyckad start!

Nybörjarpaket Skywatcher Capricorn-70

Med Skywatchers Capricorn-70 refraktor som bas får du en mycket lämplig stjärnkikare i den lägre prisklassen. Teleskopet visar underbara bilder av månen, Jupiter och Saturnus, men även några ljussvaga stjärnhopar och nebulosor är inom räckhåll. Särskilt spännande: Med medföljande motor följer teleskopet objektens rörelse och håller på så sätt objektet kvar i synfältet. Detta underlättar observationer med hög förstoring eller av flera personer.

Paketet innehåller:


* Skywatcher Capricorn-70 () teleskop.
* Motordrift () - teleskopet följer stjärnornas rörelse, även vid hög förstoring.

* Planisfär () - Stjärnkarta som visar hela stjärnhimlen sett från norra Europa.
* Natt () - en informativ broschyr med värdefull information till nybörjaren. Astrosweden teleskopguide

Enkelt att använda  

 

 

Lätt att bära / transportera  

 

 

Lämpat för barn Från 14 år Observationer: planeter  

 

 

Observationer: nebulosor  

 

 

Foto: planeter  

 

 

Foto: nebulosor  

 

 

Denna guide kan ge dig en snabb handledning när du letar efter ett teleskop som passar dig. Så här fungerar guiden (). Det är såklart svårt att ge en helhetsbild på hur teleskopet fungerar och att presentera det på ett lättförståeligt sätt. Vill du gräva djupt i skillnaderna kan du jämföra teleskopens specifikationer och läsa resten av produktbeskrivningen, eller så är du såklart mycket välkommen att mejla eller ringa oss!

Vad kan jag observera med detta teleskop:


* Månen Kratrar, bergskedjor, sprickor, dalar, m.m. kan lätt observeras på månytan.
* Planeter Observera Venus faser och Saturnus ringar. På Jupiter kan du se detaljer i planetens molnstrukturer och de Galileiska månarna. Under goda atmosfäriska förhållanden ser du även Jupiters berömda röda fläck en enorm orkan, dubbelt så stor som vår egen jord.
* Solen Med hjälp av Baaders solfilterfolie kan du enkelt bygga ett solfilter, som medger att du säkert kan observera solen, vår närmaste stjärna.
* Djuprymdsobjekt Hundratals objekt ligger inom räckhåll för detta teleskop. Observera multipelstjärnor där de ingående komponenterna har olika färger. Upptäck Ringnebulosan i stjärnbilden Lyran. Du kan även se objekt utanför vår egen galax. T.ex. klotformiga stjärnhopar som ligger i banor runt Vintergatan och vår närmaste granngalax, Andromedagalaxen.
* Jorden Teleskopet är också lämpligt för observationer av fåglar, fartyg, berg, m.m. Som i nästan alla astronomiska teleskop är bilden spegelvänd men rättvändande prismor finns som tillval för dig som vill ha rättvänd bild. Klicka på bilderna för en närmare beskrivning och jämförelse med andra teleskop!

Månen

Jupiter

Saturnus

Galaxer

Nebulosor

Fördelar med Capricorn 70:


* Skarp och kontrastrik bild, MC-behandlat objektiv
* Kraftig 1,25 fokuserare med låsskruv och T2 fotoanslutning
* EQ1 montering med justerrattar för precis följning av objekt
* Rikligt med tillbehör Teleskopet innehåller:


* Refraktor teleskop 70/900 mm med tubringar (en ring med piggyback kamerahållare)
* EQ1 ekvatoriell montering
* Ställbart aluminiumstativ
* Okular: Super 10 (90x) och Super 25 (36x)
* 2x Barlowlins
* 1,25 diagonal  

Manual till teleskopet () Manual till motorn ()

Capricorn-70 Teleskoppaket För Nybörjare, Med Motor finns i kategorin Astro Sweden. Sky-Watcher är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…