Sky-Watcher

Astro Explorer-130 Teleskoppaket För Nybörjare, Med Motor

4 350 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Astro Swedens teleskoppaket till nybörjare är teleskop med alla tillbehör som du behöver för att komma igång med astronomi. Du behöver inte längre vara rädd att missa någon viktig detalj när du lägger beställningen. ANBP4M teleskoppaket för nybörjare med Skywatcher Explorer-130 spegelteleskop, motor och mycket tillbehör

Det kan vara svårt i början när man letar efter sitt första teleskop - det finns så många modeller, och hur kan du vara säker på att du inte glömmer ett viktigt tillbehör när du beställer teleskopet? Astro Swedens teleskoppaket löser just detta problem: Dessa är utvalda nybörjarteleskop som vi anser som särskilt lämpliga till dig som vill komma igång med astronomi, samt de viktigaste tillbehören som vi känner att du behöver för en lyckad start!

Nybörjarpaket Skywatcher Explorer 130/900

Skywatchers Explorer-130 är ett av de främsta och mest mångsidiga nybörjarteleskop i sin prisklass. 130 mm optikdiameter innebär att teleskopet fungerar utmärkt för alla sorters visuella observationer, vare sig det är Månen, Jupiter och Saturnus, eller även en hel del ljussvaga stjärnhopar och nebulosor. Särskilt spännande: Med medföljande motor följer teleskopet objektens rörelse och håller på så sätt objektet kvar i synfältet. Detta underlättar observationer med hög förstoring eller av flera personer.

Astrosweden teleskopguide

Enkelt att använda  

 

 

Lätt att bära / transportera  

 

 

Lämpat för barn Från 14 år Observationer: planeter  

 

 

Observationer: nebulosor  

 

 

Foto: planeter  

 

 

Foto: nebulosor  

 

 

Denna guide kan ge dig en snabb handledning när du letar efter ett teleskop som passar dig. Så här fungerar guiden (). Det är såklart svårt att ge en helhetsbild på hur teleskopet fungerar och att presentera det på ett lättförståeligt sätt. Vill du gräva djupt i skillnaderna kan du jämföra teleskopens specifikationer och läsa resten av produktbeskrivningen, eller så är du såklart mycket välkommen att mejla eller ringa oss!

Vad kan jag se i detta teleskop?

Klicka på bilderna för en närmare beskrivning och jämförelse med andra teleskop!

Månen

Jupiter

Saturnus

Galaxer

Nebulosor

Paketet innehåller:


* Skywatcher Explorer-130 () spegelteleskop med motordrift - teleskopet följer stjärnornas rörelse, även vid hög förstoring.

* Planisfär () - Stjärnkarta som visar hela stjärnhimlen sett från norra Europa.
* Natt () - en informativ broschyr med värdefull information till nybörjaren. Teleskopet innehåller:


* Medföljande Okular (1,25): 10 mm & 25 mm
* 2x Barlowlins (dubblar förstoring med respektive okular)
* Rödpunktssökare
* EQ2 montering
* Aluminiumstativ med tillbehörsfack För användning av solfilter

Vill du observera solen? Då måste du använda ett lämpligt solfilter! Till denna modell rekommenderar vi Baader-Planetarium Solfilter ASTF 120 (140-180mm). ()

 

 

Produktmanualer

Manual till teleskopet ()

Astro Explorer-130 Teleskoppaket För Nybörjare, Med Motor finns i kategorin Astro Sweden. Sky-Watcher är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…