Shimano

SLX DC XT Multirulle

2 999 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Shimano SLX serien är numer en stor serie som ständigt uppdateras och är nu en modell med det absolut senaste av Shimanos utveckling.

SLX DC, som har uppnått enastående flyg- och anti-backlash-prestanda, är för första gången i sin klass utrustad med MGL SPOOL III med låg tröghet.

Dessutom har firmwaren för det elektroniska bromssystemet I-DC4 gjorts om helt. Den exakta kontrollen som lyfter fram egenskaperna hos spolen med låg tröghet gör det lättare att bestämma den bästa inställningen för allt från lätta beten till stora beten.

Spolens lätta, stigande spolegenskaper täcker ett brett spektrum av situationer, från långa kast till korta kast med låg bana. Spolen har också mycket hållbara delar som drev i mässing med ultrahög hållfasthet, CARBON CROSS DRAG WASHER och en HAGANE BODY.

Lätt att hantera för alla och klarar av ett brett spektrum av situationer, SLX DC är en tuff, allround-modell med hög specifikation som gör att sportfiskare kan uppleva toppmoderna funktioner nära till hands.

SLX DC XT Multirulle finns i kategorin Astro Sweden - Fiske - Fiskerullar - Multirullar. Shimano är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…