Seeland

Venture Rover Jacka Signalfärgad

2 396 kr 2 995 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Venture Rover-jackan, det perfekta valet för hundförare och drevjakter. Med den här jackan är du redo för äventyr tack vare slitstarkt ripstopmaterial, ett stort antal fickor och en mångsidig huva.

Den slitstarka och signalfärgade Venture Rover-jackan är framtagen för drevjakt och har många praktiska egenskaper, däribland patronhållare, ryggficka, dubbla radiofickor och quick load straps.Venture Rover-jackan, tillverkad i ett extremt slitstarkt ripstopmaterial, är det perfekta valet för hundförare under drevjakt. Den har en mångsidig huva som är både justerbar och avtagbar, och två praktiska och bekväma värmefickor. Dubbla radiofickor låter dig bära en radio bekvämt oavsett om du skjuter från höger eller vänster axel. Dessutom har jackan två rymliga fickor fram med quick load straps och en patronhållare i vänster ficka fram. En stor ryggficka med trevägs dragkedja kan öppnas upp och fungerar både som förvaringsutrymme och som ett sittunderlägg för extra komfort. Jackan har ett vattenavvisande foder i nedre delen och YKK-dragkedjor.Funktion:
* Avtagbar huva, justerbar på tre sätt
* Högklassigt SEETEX®-membran
* Tvåvägs YKK®-dragkedja fram
* Värmefickor med fleecefoder
* Quick load straps
* Patronhållare i vänster ficka

Material:· DWR· 100% Polyamide· SEETEX® 10000/10000· SEETEX® 2-layer· RipstopLining· 100% Polyester

Venture Rover Jacka Signalfärgad finns i kategorin skytte.astrosweden. Seeland är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…