Seeland

Avail Women Byxor

1 395 kr
I lager    Sponsrad länk

Suveräna vatten- och vindtäta dambyxor i ett fint twillmaterial med bekväm stretch. De har en elegant, feminin passform samt två fickor fram och en benficka, alla med vattentäta dragkedjor. Bensluten är försedda med kardborrejustering. Byxorna är helt vatten- och vindtäta tack vare SEETEX®-membranet.

Att äga byxorna Avail women från märket Seeland är en bra idé av flera skäl. För det första är de tillverkade av högkvalitativa material som är slitstarka och bekväma att bära. Deras design är också modern och passar perfekt för kvinnor, vilket ger en stilfull och elegant look.

Dessa byxor är också funktionella och praktiska. De har flera fickor som gör det enkelt att bära med sig nödvändiga saker som nycklar, mobiltelefon eller plånbok. Dessutom är de vattentäta och kan skydda mot fukt och regn, vilket är perfekt för utomhusaktiviteter och vandringar i naturen.

Seeland är känt för att tillverka kläder av hög kvalitet för jakt och friluftsliv. Deras produkter är välkända för att vara pålitliga och hållbara. Med Avail women-byxorna kan du vara säker på att du har en pålitlig och robust produkt som kommer att hålla länge.

Så sammanfattningsvis, att äga byxorna Avail women från Seeland är en bra investering. De erbjuder högkvalitativa material, en modern och stilfull design, funktionalitet och hållbarhet. Med dessa byxor kan du vara både bekväm och chic samtidigt som du njuter av dina utomhusaktiviteter.Material:

100% Polyester, Tricot, Brushed

100% Polyester, Pongee

SEETEX® 10000/10000

Avail Women Byxor finns i kategorin Astro Sweden - Summer Sale - Kläder & skor - Jaktkläder. Seeland är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…