Sea to Summit

Eco Ultra-Sil Stuffsack

239 kr
I lager    Sponsrad länk

* Hållbar utformning
* C0 vattenavvisande yta utan PFC
* bluesign® APPROVED huvudtyget Ultra-Sil Stuff Sack är en ultralätt men ändå hållbar lösning gjord av vattenavvisande, bluesign-godkänd Ultra-Sil 30D nylontyg med en icke-PFC DWR-beläggning. Dessa prylsäckar är idealiska för att organisera utrustning i din ryggsäck eller väska. De har ett förstärkt draghandtag i nedre delen, lättanvänd dragsnöre med dragsnörelås och finns i en mängd fantastiska färger. Det halkfria tyget och det säkra greppet i botten gör det enkelt att glida in och ut ur förpackningen.

Vattenavvisande, bluesign-certifierat Ultra-Sil 30D nylontyg med PFC-fri DWR-behandling Unik rivsäker dragsko med två superstarka Hypalon-dragflikar för enkel användning Det ultralätta och superstarka, bluesign-certifierade Ultra-Sil 30D Cordura nylontyget har en vattenpelare på 2000 mm Dubbla sömmar och förstärkta spänningspunkter för extra styrka och hållbarhet Halt material och säkert grepphandtag i botten för enkel in- och urstigning

Eco Ultra-Sil Stuffsack finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bära & Förvara - Packpåsar. Sea to Summit är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…