Sea to Summit

Buckle Side Release 1 Pin

139 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

* Inget mer klippande av remmar för att reparera trasiga eller slitna spännen - enkelt installerat ersättnings spänne med sidoutlösare och avtagbar stift i rostfritt stål.
* Starka, korrosionsbeständiga stift av rostfritt stål.
* Kan bytas ut i fält med hjälp av en Phillips-skruvmejsel.
* Undviker att byta ut tillfälliga lösningar när du är tillbaka från fältet.
* Flera spännebandsbredder finns tillgängliga och modeller med en eller två stiftstift.
* Spännen med ett stift för sidofrigöring ersätter de stängningar som finns på de flesta ryggsäckar, dagryggsäckar, budbärarväskor, PFD:er, cykelväskor osv. med topplastning. De har en fast ände och en steglåsände - med steglåset kan du trä igenom ett band som sedan kan dras åt eller lossas.
* Spännen med två stift för sidofrigöring är en direkt ersättning för icke justerbara spännen, som vanligen finns på stänger för torrväskor och vissa midjebälten i ryggsäckar. De är inte justerbara. Field Repair Buckles - Reservspännen du enkelt byter själv! Sea to Summit Field Repair Buckles har designats för att kunna sättas på plats med hjälp av en skruvmejsel när du står där med ett trasigt spänne ute på färden. Och till skillnad från de flesta andra utbyteslösningar behöver du inte sy i ersättningsspännen när du är tillbaks från ditt äventyr, våra Field Repair Buckles fungerar även som långtidslösning. Utbytbara spännen med skruvar i rostfritt stål. Field Repair Buckle, Side release med en stålskruv.

Buckle Side Release 1 Pin finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bära & Förvara - Väskor - Tillbehör. Sea to Summit är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…