Savage Gear

4D Line Thru Roach SS 32 cm

449 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

* 4D-färger
* Otrolig simning
* Inre sele av hård skum, mjuk yttre kropp
* Line Thru-konceptet
* Svängande diskant på Line Thru-modifier
* Två sjunkhastigheter - långsamt sjunkande och måttligt sjunkande
* Fyra fantastiska färger
* Skyddande återanvändbar clampack
* Ultrasmarta SGY 1X BN-krokar (#1 /18cm) Den enkla mörten är ett av de viktigaste bytena för många sötvattensrovfiskar runt om i världen, och vi har studerat den här artens beteende, detaljer och rörelser i detalj för att skapa en serie beten som kommer att framkalla aggressiva slag från hungriga mörtar.
Betena i Savage Gear 4D Roach-serien är alla baserade på en 3D-skanning av en riktig mört och kommer att förvåna dig med sina detaljer, sin realism och sina otroliga simningsrörelser.
Det här är helt enkelt toppen av en mörtimitation som ser ut och simmar precis som den riktiga mörten.
Savage Gears berömda Line Thru-system har vidareutvecklats, så att kroken kan svänga fritt utanför kroppen på den bredaste punkten av kroppen, vilket garanterar bra krokningar och ännu bättre landningar. Den nya Little Line Thru-modifiern är en fantastisk innovation och betet kan enkelt omvandlas för att rymma två trekrokar. Lockets höga kroppsprofil ger den mest fantastiska s-kurva-simrörelsen som skär och glider åt sidan vid spin-stop - en rörelse som helt enkelt gör gäddan galen.

Den långsamt sjunkande versionen har Line Thru-kanalen genom munnen och sjunker riktigt långsamt. Den kan ryckas och dras för att utföra fantastiska glidningar. Den medium sjunkande versionen går djupt med en stor s-kurva som rör mycket vatten och verkligen lockar de stora.

4D Line Thru Roach SS 32 cm finns i kategorin skytte.astrosweden. Savage Gear är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…