Rapala

Cleanup Craw 9 cm 8 gram 2 Stycken

59 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Med hjälp av Smart Injection Technology kombinerar varje bete anpassade kombinationer av färg, flingor, salt och doft, som tillsätts precis där det behövs för den perfekta presentationen.Rapala Crush City Cleanup Craw är det ultimata Abborresnasket.Precis som alla andra beten i CrushCity-serien är Cleanup Craw framtagen för att vara den bästa och mest effektiva kräftimitationen. Drömkräftan, helt enkelt!Cleanup Craw är oerhört detaljrikt och naturtroget och kan fiskas som en traditionell kräfta, studsandes fram över botten, på Carolina- eller Texasrigg, Ned men också på en traditionell jiggskalle i frivattnet eller som en trailer på Rapalas Bladed Jig. Klorna har nämligen klackar som ger ett paddlande, eller närmast crawlande, rörelsemönster.På ryggen har Cleanup Craw små lameller där du enkelt gömmer krokspetsen om du vill fiska den offset genom vegetation och struktur utan att fastna.Finns i en rad läckra färger för olika situationer och vattentyper.· Längd: 9 cm

· Vikt: 8 gr

· Paddlande klor

· Doft och smaksatt

· Lättriggad och stabil gång

· Kan fiskas på en mängd olika sätt.

· Smart Injection TechnologyOm CrushCity

CrushCity är platsen där alla fiskare vill vara. Där det hugger konstant och fisken är stor! Det vi alla lever för och drömmer om.Betena i serien är framtagna för våra tekniker och arter. Med den världsunika Smart Injection Technology kombineras färg, glitter, smak och doftsättning i betena på ett sätt som ger dem dess perfekta och precisa egenskaper.I CrushCity möts naturtrogna rörelsemönster, perfekt balanserade egenskaper, smak- och doft som gör att rovfisken vill hugga stenhårt varje gång.

Cleanup Craw 9 cm 8 gram 2 Stycken finns i kategorin Astro Sweden. Rapala är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…