RAB

Xenair Alpine Light Jacket

2 395 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Denna lättviktiga isolerade jacka balanserar värme och andningsförmåga på ett utmärkt sätt och ger komfort hela dagen utan att du behöver byta lager, så att du kan röra på dig oavsett förhållanden.Aktiviteter

Vi rekommenderar att du använder den här jackan för:


* Klättring
* bergsklättring
* Skidåkning
* Vandring
* Bergsvandring Teknik och funktioner

När förhållandena är blandade och aktivitetsnivåerna varierar ger den här lätta syntetiska isolerade jackan den ultimata balansen mellan värme och andningsförmåga för att hålla dig bekväm oavsett vad dagen bjuder på. Fylld med PrimaLoft® Gold Active+-isolering med dubbla vikter som är lättare i varma områden för att reglera temperaturen, är det en mångsidig jacka som kan användas som ett tekniskt ytterplagg på snabba sommarvandringar eller ett varmt, hårt arbetande mellanlager i svalare förhållanden. Xenair Alpine Light har nu ett nytt foder med ännu bättre andningsförmåga och hanterar energi- och temperaturförändringar utan att du behöver ta av dig några lager.

Jackan är utrustad för att du ska kunna röra dig uppåt, med ärmar som är anpassade för klättring och scrambling, och en åtsittande huva som passar perfekt under hjälmen. Tre fickor med dragkedja ger plats för karta eller snacks, och en innerficka på bröstet fungerar även som en packpåse med fästögla för sele. De elastiska muddarna gör det enkelt att använda handskar, medan den enkelsidiga justeringen av fållen bak eliminerar drag under kyligare uppdrag.

Xenair Alpine Light Jacket har ett innovativt foder som håller dig bekväm längre och erbjuder kroppsnära isolering för dina mest actionfyllda uppdrag.
* Passform:Vanlig (Fit:Regular)
* Vikt: 310 g (storlek M)
* Längd mitt bak:(Storlek M): 71,5 cm / 28,1 tum
* Isolering: 60 gsm PrimaLoft® Gold Active+ isolering (55% återvunnet innehåll) fram, bak, över ärmarna och kragen
* Huvudmaterial: 20D Pertex® Quantum Air med fluorkarbonfri DWR (47gsm [2cfm])
* Foder: 20D återvunnen nylon (40gsm [10cfm])
* Produktkod:QIP-17
* Kroppsnära isolering för att bibehålla värmen och underlätta termoregleringen
* Huva för användning under hjälm med halvelastisk öppning och resår baktill för åtsittande passform
* Lätt YKK® VISLON® dragkedja mitt fram med hakskydd
* 2 dolda YKK®-handfickor med dragkedja
* Bröstficka med YKK®-dragkedja och fästögla för sele
* Elastisk kil vid manschetten för optimal passform och komfort
* Ledade ärmar för ökad rörlighet
* Enkelsidig lättviktsjustering i nederkant bak med snörning

Fakta om materialet:

Pertex® Quantum Air

En öppen vävstruktur ökar luftgenomsläppligheten i detta mycket ventilerande men vindavvisande tyg som passar perfekt för intensiva aktiviteter i bergen.

PrimaLoft® Gold Active+

Effektiv syntetisk isolering som ger precis rätt mängd värme, andningsförmåga och stretch för att du ska kunna röra dig snabbt och fritt, perfekt anpassad för aktiviteter med start och stopp.

Teknik för kartläggning av kroppen

Vi väljer tyg efter vad du behöver på den exakta platsen, oavsett om det är mer stretch, skydd eller andningsförmåga. Det innebär effektivare utrustning för dig, din aktivitet och förhållandena, så att du kan känna dig bekväm från första till sista steget.

Xenair Alpine Light Jacket finns i kategorin skytte.astrosweden. RAB är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…