RAB

Downpour Eco Jacket Womens

1 695 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Oavsett om du promenerar på helgen eller är en erfaren vandrare ger vår Women's Downpour Eco Jacket skydd i alla väder och är tillverkad av 100 % återvunnet tyg.Aktiviteter:

Vi rekommenderar att du använder den för:


* Allmän användning
* Vandring i berg Teknik och egenskaper:

Downpour Eco är tillverkad av återvunnet 2,5-lagers Pertex® Revolve-tyg med en fluorkarbonfri DWR-behandling och är en vattentät jacka i monopolymer.

Den har en utsida och ett membran av polyester, vilket innebär att den, förutom att vara 100 % återvunnen, också har potential att återvinnas i slutet av sin livslängd mycket lättare än vattentäta tyger tillverkade av flera polymerskikt. Justerbar fåll och muddar och ett par djupventilerande dragkedjor gör att du kan anpassa passformen och ventilationen efter förhållandena. Huvan med polymertopp är tvåvägsjusterbar för tillförlitlig sikt och handvärmarfickorna med dragkedja är tillräckligt stora för en karta.

Lätt och packbar, med en vikt på bara 280 g, är detta jackan för vandrare som kräver mer hållbar utrustning såväl som prestanda.
* Passform:Vanlig (Fit:Regular)
* Vikt: 280 g
* Längd mitt bak:(Storlek S): 69cm
* Produktkod: QWG-83
* Huva som inte är kompatibel med hjälm med en flexibel topp i polymer
* Justering av huvan fram och bak
* YKK-dragkedja i frontöppningen med stormskydd
* Fickor med YKK-dragkedja och stormskydd
* YKK-gropdragkedjor med stormskydd
* Hakskydd i borstad trikå
* Fullt justerbar dragsko i nederkant
* Muddarna är justerbara med kardborre
* Jackan kan stoppas i handfickan
* Material - Återvunnen 50D polyester 2.5L med polyestermembran / Pertex Shield/ 98gsm/ HH: 20.000mm/ MVTR: 20.000 g/m2/24 hrs/ fluorkarbonfri DWR
* Längd mitt bak (storlek 10): 69cm

Faktaom materialet:

Slutet på liveti åtanke

Den här utrustningen är tillverkad av återvunna monopolymertyger och är också lättare att återvinna i slutet av sin livslängd än tyger som är tillverkade av flera polymerlager.

Pertex® sköld

Ett vattentätt och vindtätt material som andas, är lätt och packbart. Finns i 2-, 2,5- och 3-lagers konstruktion, beroende på hur intensiv jakten är och vilken robusthet som krävs.

Downpour Eco Jacket Womens finns i kategorin skytte.astrosweden. RAB är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…