RAB

Depot 18 Dator-ryggsäck

1 495 kr
I lager    Sponsrad länk

* Med ett organiserat fack för arbetsytan och vattentätt laptopfack är den här funktionella men ändå snygga 18-litersväskan perfekt för aktiva pendlare, och övergår sömlöst från kontoret till äventyren efter jobbet.
* Resor och pendling
* Vikt: 1kg
* Börsystem : CONTOUR™ Den snygga ryggsäcken Depot 18 har utformats för aktiv pendling och klättring efter jobbet och har en rullöppning med enkelt spänne och 18 liters förvaring, vilket gör det lätt för dig att hålla ordning i vardagen.Den gjutna ryggpanelen är stötdämpande och tillsammans med bröstbensremmen ger den en bekväm passform. Invändigt har arbetsfacket en vattentät Dryzone™-fodral för din 15-tums bärbara dator och ytterligare organisation för allt du behöver när du är på språng. Dina trådlösa in-ear-hörlurar kan placeras i den diskreta selfickan för enkel åtkomst, och det finns stretchiga sidofickor för ytterligare praktisk förvaring. Nyckelklämman och de invändiga fickorna med dragkedja håller dina värdesaker i säkert förvar.Den strömlinjeformade och funktionella Depot 18 har plats för allt du behöver och är den perfekta ryggsäcken för övergången från arbete till fritid.Specifika uppgifter:


* Volym:18lt
* Mått:54 x 32 x 20cm
* Vikt:1kg
* Rygglängd:19 / 48cm
* Ryggsystem:Contour™
* Fack för arbetsyta med 15 fack för bärbar dator och ytterligare organisation
* Seleficka för trådlösa in-ear-hörlurar
* Rullstängning med enkelt spänne
* 2 invändiga säkerhetsfickor med dragkedja
* Sidofickor i stretchmaterial
* Formpressad ryggpanel
* Rem för bröstkorgen
* Nyckelklämma

Depot 18 Dator-ryggsäck finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bära & Förvara - Ryggsäckar - Vandringsryggsäckar. RAB är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…