Primus

OmniFuel II med bränsleflaska och fodral

2 445 kr
I lager    Sponsrad länk

Primus Omni Fuel är ett flerbränslekök som verkligen fungerar nästan oavsett vad du eldar med!

Eftersom gas inte är lika effektivt under den kallare årstiden så bör du istället välja ett multifuelkök. Det är lite mer pyssel att tända ett multifuelkök men man får in tekniken med lite träning!

Köket är extremt robust, tillförlitligt och konstruerat för att klara av de mest krävande situationerna, extrema höjder och såväl låga som höga temperaturer. Den uppdaterade modellen OmniFuel II är precis lika kapabel som tidigare, men har ett kompaktare format. Det nya kastrullstödet säkras i låst läge när de fällts ut och fälls ihop kompaktare än tidigare.

Munstyckena är tydligt markerade för respektive bränsle och fästa vid kastrullstöden, så att de inte tappas bort. Med sina 3000 watt har OmniFuel II kraft över att avvara. Kan användas med i stort sett alla typer av bränslen, inklusive gas, kemiskt ren och blyfri bensin, fotogen, diesel och till och med flygbränsle.

Med hjälp av det separata bränslereglaget kan du finjustera lågan även när du bär handskar. OmniFuel levereras med en bränsleflaska 0,6L, ErgoPump, ett multiverktyg med rensnål, ett vindskydd och en värmereflektor.

Se instruktionsfilmen ovan för att veta hur man gör.

Detaljer:


* Vikt: 375 g
* Mått: 66x142mm
* Effekt: 3000W Produktmanualer

Manual till Primus OmniFuel Flerbränslekök ()

OmniFuel II med bränsleflaska och fodral finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Laga Mat & Äta - Stormkök / Friluftskök. Primus är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…