Primus

Easy Light Lykta

695 kr
I lager    Sponsrad länk

Primus Easy light gaslykta med glaskupa ger ett stämningfullt och behagligt ljus. lyktan lyser upp stugan, tältet eller varför inte förtältet och lämnar samtidigt extra go värme.

Easy Light har en patenterad, nästintill ljudlös brännare så du kan njuta av stunden utan irriterande oljud. Lyktan har en steglöst ställbar ljusstyrka på maximalt 80 W och matt glas för att inte blända.

Easy Light är tillverkad i korrosions- och underhållsfria material och levereras i en tålig plastlåda. Det medföljer en upphängningsanordning så du kan hänga lyktan till exempel i taket i stugan. Tänk på att ovandelen blir mycket varm och även glaset så håll avstånd från brännbara föremål.

Ett tips för att få bort en del av fukten som bildas i tältet är att dra igång lyktan en stund. På så vis får du lite extra värme men framförallt torkar det upp luftfuktigheten något!

Glöm inte att köpa till extra strumpor (glödnät) för de är förbrukningsvara. De får plats i plastlådan som ingår.

Detaljer:


* Vikt: 190g
* Mått: 79x122mm
* Tändare: Piezo Produktmanualer

Manual till Primus Easy Light Lykta ()

Easy Light Lykta finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Lampor & Ficklampor - Lyktor. Primus är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…