Primus

Bifrost H6 Tält

7 495 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

OBS beräknad inleverans juli 2023Primus Bifrost H6 tält.

Söker du efter ett stabilt rymligt familjetält så kan du sluta leta. Detta tält har två separata sovdelar så barnen kan sova på ena sidan och ni föräldrar kan sova på andra sidan. I denna modell H6 finns det dessutom plats för att ha packningen inne i innertältet om ni önskar det, eller om ni istället vill kunna sova 3+3 personer. Både bekvämt och skönt för alla, med egna ingångar. I mitten finns en yta där ni kan samlas för att spela spel, äta och umgås. Den ytan har dessutom ståhöjd så det blir enklare att byta om t.ex.

Du kan även öppna upp hela sidan av tältet och spänna upp som ett tak utanför tältet med de medföljande stängerna, bra som regnskydd eller mot solen. Tältet är stabilt och vindtåligt trots den höga höjden tack vare de korslagda tältbågarna. Det finns även 12 fästen för stormlinor som vid nödfall spänns upp som extra säkerhet. Tältbågarna i aluminium förs in i färgkodade kanaler så det går snabbt och enkelt att resa tältet.

Tältsidan har två fönster på varje sida som släpper in ljus och även ger en trevligare känsla. De två separata innertälten kan lätt tas ner om ni vill ha extra utrymme. Vill du så kan du ta bort innertälten helt och få ett jättestort skydd. Innertälten har självklart insektsnät över ingångarna som håller obehagliga kryp utanför.

Flera ventilationer finns runt om tältet men tack vare den öppna lösningen så är det ofta bra med luftgenomströmning.Detaljer:


* Stor absid i mitten av tältet skapar rymd och plats för gemenskap.
* Ståhöjd i mittendelen.
* Två separata innertält med egen ingång.
* Två fönster på varje sida.
* Möjlighet att öppna sidorna och spänna upp som regn och solskydd.

Egenskaper:


* Höjd innertält: 200 cm
* Mått yttertält: 610x230 cm
* Fästen stormlinor: 12
* Material innertält: Oxford polyester

Bifrost H6 Tält finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bo & Sova - Tält - Tält. Primus är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…