PrimaDog

Kyckling-ris korv 800gr

38 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

PrimaDogs vetefria Kyckling & Ris-köttkorv är köttrikt och klassiskt helfoder för stora och mindre hundar.

Tack vare korvens fasta konsistens är den enkel att skära också till träningsgodis.

För kräsna hundar är korven ett utmärkt tillägg i torrfoderskålen. Korven fungerar som hjälp också för att hålla koll på hundens vikt.


* Rikligt med smakligt kött
* Vetefri
* Inga konserveringsmedel
* Kan förvaras oöppnad i rumstemperatur
* Tillverkad i Europa PrimaDogs vetefria Kyckling & Ris-köttkorv är köttrikt och klassiskt helfoder för stora och mindre hundar. Tack vare korvens fasta konsistens är den enkel att skära också till träningsgodis. För kräsna hundar är korven ett utmärkt tillägg i torrfoderskålen. Korven fungerar som hjälp också för att hålla koll på hundens vikt.PrimaDog-köttkorvarna är vetefritt helfoder för vuxna hundar oberoende av hur hungriga de är. Korvarna innehåller inte färgämnen och konserveringsmedel, och de tillreds i vår egen fabrik i Estland: på det sättet kan vi effektivt och tillförlitligt kontrollera både kvaliteten och produktutvecklingen.

Rikt på kött, fritt från vete, färgämne och konserveringsmedel.

Sammansättning: Kött och köttbiprodukter 95 % (min 10 % kycklingkött), ris 4 %. Analytiska beståndsdelar: Råprotein 14 %, fett 10 %, råfiber 0,1 %, råaska 5 %, vatten 68 %, kalcium 1250 mg/kg,

fosfor 1200 mg/kg.UTFODRING INSTRUKTIONER

Dagligt behov beror bl.a. på hundens storlek, ålder och aktivitet. Oöppnad förpackning kan förvaras i rumstemperatur. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp i 2-3 dagar. Bäst före datum / partinummer på metallklämmaUtfodringsrekommendation / dagHundens vikt (kg) Foder / dag (g)

5 kg 300 g

10 kg 500 g

15 kg 700 g

20 kg 900 g

30 kg 1300 g

Kyckling-ris korv 800gr finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Hund - Utfodra. PrimaDog är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…