Outdoor Master

Shark II SUP Elektrisk Pump

1 195 kr 1 695 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Denna pump kommer in igen i slutet av maj 2024, lägg din order nu för att stå med i kölistan!Grymmaste pumpen som är bäst i test världen över.Outdoor Master Shark II SUP Pump - pumpar mer än bara SUP brädor!

Investera i en riktigt bra elektrisk pump från början, kolla in denna grymma pump från Outdoor Master. Du kan pumpa ända upp till 20 psi som är det som krävs för att få en riktigt stabil bräda om du tränar eller har med packning för äventyr, men du kan självklart ställa in den på lägre tryck!Denna modell är en av få som har inbyggd kylning och kan därför pumpa flera brädor efter varandra. Vi har själva testat på 3 st olika brädor varav 2 st Black Cat till 20 psi och 1 annan modell till 15 psi. Funkade klockrent, den inbyggda fläkten kan jobba under tiden för att kyla själva kompressorn. Det som är viktigt är att låta pumpen vila i 10 minuter efter ca 30 minuters användning. För att pumpa upp t.ex. en 340 liters SUP till 20 psi så får du räkna med ca 12 minuter. Har du en mindre SUP på kanske 10 fot så kanske det tar 7-8 minuter att nå 15 psi.Du väljer enkelt med knapparna det tryck du vill pumpa din pryl med, t.ex. en SUP bräda, madrass eller kajak. Den digitala displayen är tydlig och visar inställt tryck samt det tryck som pumpen har för tillfället. Pumpen börjar i lågtrycksläge och blåser då in luft, när den uppnått ett tryck på ca 1 psi slår den om till högtrycksläge och låter då betydligt mer. Detta är helt normalt, låt den bara fortsätta så stänger den av sig vid uppnått tryck. Tänk på att inte välja för högt då det finns risk att prylen inte håller för trycket. Många SUP-brädor har idag ett maxtryck på 15 psi så läs först innan du sätter igång pumpen.Du kan pumpa fler saker som kajaker, madrasser och gummibåtar, välj bara rätt ventil och ställ in trycket på pumpen. Pumpen stannar automatiskt när den nått inställt tryck!Du kan även tömma dina prylar med pumpen, det går på ca 1 minut! Flytta bara slangen till deflate och tryck start.

Detaljer:


* Pumpen drivs via ett 12 volt cigg-uttag i bilen.
* Kräver en säkring på minst 10 A.
* Sladden är ca 2,5 meter lång så pumpen kan stå en bit från bilen när du pumpar.
* Slangen är ca 130 cm lång och har 4 olika ventiler fastsatta i änden.
* Ställbart tryck från 0,5-20 psi. (känslighet 0,01 psi)
* Stannar automatiskt vid uppnått tryck.
* Pumpar med 350 liter/minut i lågtrycksläge och 70 liter/minut i högtrycksläge.
* Inbyggt sandfilter.
* 5 olika ventiler för att passa de flesta uppblåsbara prylarna.

Vikt: 1570 g, (total vikt ca 2 kg)
Mått: 31X26X18 cm


Innehåll:
Outdoor Master Shark II Pump med DC sladd.
Slang och 5 olika ventiler.
Bruksanvisning.

För längre livslängd rekomenderas att pumpen vilar i 10 minuter efter ca 30 minuters användning.

Shark II SUP Elektrisk Pump finns i kategorin Astro Sweden. Outdoor Master är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…