Non-stop Dogwear

Rock harness long

1 199 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

* En hundsele för flera användningsområden som är designad för kraftöverföring vid drag, vilket gör den lämplig för dagliga promenader och vandringar samt hinderkapplöpning eller cykling. Denna allt-i-ett-sele är mycket justerbar och mångsidig, utrustad med funktionella funktioner som ett handtag.

Med målet att utveckla den mest mångsidiga hundselen för flera användningsområden på marknaden, använde vi vår erfarenhet från hunddrivna sporter för att göra en sele som också hjälper till att dra. Stödbandet i basen av selen fördelar trycket jämnt upptill och nedtill för optimerad kraftöverföring vid drag. Detta gör att Rock harness long lämpar sig för aktiviteter som canicross, cykling och skidjoring för hundar som drar måttligt.

Rock harness long är också ett utmärkt val för hinderlopp och vandring, eftersom den är utrustad med ett rejält handtag. När du hjälper din hund fördelas deras vikt jämnt över hela magpanelen.

Om du inte vill att din hund ska dra alls finns det anti-drag fästpunkt framtill utöver den vanliga koppelkopplingen på din hunds rygg.

Selen är mycket justerbar runt halsen och bröstet. Fyra sidospännen gör det enkelt att ta av och på selen.

Precis som de andra produkterna i vår Rock-serie är Rock harness long tillverkad med vår unika trelagers materialkombination, HexiVent, som erbjuder utmärkt andningsförmåga och komfort.Egenskaper:


* HexiVent
* Duraflex® spännen (bluesign® APPROVED)
* Nylon och polyester stoppning (bluesign® APPROVED)
* Reflexpasspoaler
* Hypalonförstärkning
* Aluminum D-ring
* 40°C Normal tvätt

Rock harness long finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Hund - Halsband / Sele. Non-stop Dogwear är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…