Non-stop Dogwear

Move leash

379 kr
I lager    Sponsrad länk

* Ett mjukt och bekvämt men ändå solid hundkoppel utvecklad för en aktiv livsstil.
* Kopplet har en Twistlock karbinhake för att hålla din hund säker. Twistlock karbinhaken förhindrar även de bästa rymmarna från att vrida sin sele eller halsbandet från kopplet. Karbinhaken har ett automatiskt lås. Karbinhaken sitter på en vridbar svängtapp så att din hunds koppel inte vrider sig.

Move leash gjordes för resande fot med sin hund, oavsett om det är en promenad i staden, längre vandringar eller lydnadsträning. Detta hundkopplet är lätt och bekvämt att hålla, tack vare det vadderade Neopren-handtaget. Det finns en extra ögla bredvid handtaget där du kan fästa en dispenser för hundavfallspåsar eller andra lätta föremål.

3M ™ reflekterande material på båda sidor av kopplet gör att du och din hund syns i mörkret. De reflekterande ränderna placeras i kopplets ände närmst din hund, eftersom bilens ljus vanligtvis träffar de lägre områdena först.

Move leash finns i flera bredder och längder för att passa dina behov och önskemål.Egenskaper:


* Nylon
* Twistlock karbiner
* Neopren
* 3M ™ reflekterande ränder
* Normal tvätt, 40°C

Storlek  10mm/1.5m  15mm/1.5m  20mm/1.7m  Längd   1.5 m  1.5 m 1.7 m  Bredd   10 mm  15 mm 20 mm

Move leash finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Hund - Koppel / Spårlinor. Non-stop Dogwear är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…