Non-stop Dogwear

Long Distance Tasskydd, 4st

159 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Långdistanssockan, lättvikts sockan som är framtagen för användning som tasskydd på snö och skare. Trots sitt mjuka och tunna tyg har den en bra hållbarhet. Den röda/Blå sockan är idealisk för vinter, för att skydda hundens fötter från slipande is, salta ytor och extrem kyla. som gör den bekväm på tassen.

Tasskydd är en måste-ha-produkt för jakt- och sporthundsägare. Förutom att förhindra skador kan de också hjälpa dig att slutföra ditt äventyr när din hund skadas under aktivitet.Vi rekommenderar också att du använder den för hundar med mycket päls mellan trampdynorna för att förhindra bildandet av isklumpar.Elastiskt karborreband som gör att den sitter bra på tassenDet är en av de mest testade Non-stop-produkterna, den har använts av många slädhundsekipage på världsberömda tävlingar som Iditarod i Alaska eller Finnmarkslöpet i Norge.Var noga med att tassen får plats, välj hellre en större storlek.Storlekstabell Bredd Höjd

XXXS 4.5 cm 7 cm

XXS 5.5 cm 8.5 cm

XS 7 cm 10 cm

S 8 cm 12 cm

M 9 cm 13 cm

L 10 cm 14 cm

XL 11 cm 15 cm

Long Distance Tasskydd, 4st finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Hund - Skydd. Non-stop Dogwear är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…