Non-stop Dogwear

Cruise collar

339 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

* Ett bra vadderat halsband med halvstryp funktion, vilket är perfekt för aktiva vardagar med din hund.
* Halsbandet har två reflekterande ränder med 3M ™ och en fästpunkt för en lampa för bra synlighet (Lampan medföljer ej) Ett robust och bekvämt halvstryps halsband som minskar risken för att hunden ska komma ut ur halsbandet. Denna typ av halsband är lätt att ta på och ta av och är skonsam mot pälsen.

För din hunds säkerhet kommer cruise collar med två 3M reflekterande band runt hela den vadderade delen. På så sätt är din hund synlig från olika vinklar. Vi har också gjort en fästpunkt för en lampa, som är förstärkt med Hypalon.

Cruise halsbandet är gjord av lätta och robusta material som är bekväma för din hund. Insidan är vadderad med mjuk och slitstark neopren. Alla sömmar och kanter på insidan av kragen sys med den släta sidan mot hunden för att skapa en jämn och mjuk yta som inte skaver. D-ringen som kopplet ska fästas i är gjord av aluminium för minimal vikt utan att kompromissa med styrkan.Egenskaper:


* Webbing: Nylon
* Inre material:Neopren
* Trådar: Nylon
* Aluminum D-ring
* Hypalon
* 3M™reflekterande detaljer
* Tvättas i max 30 grader. Ska inte torktumlas

Cruise collar finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Hund - Halsband / Sele. Non-stop Dogwear är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…