Nalgene

Flaska Sustain 1 liter WM Woodsman

219 kr
I lager    Sponsrad länk

Flaskan som är tillverkad av 50% återvunnen plast. I princip okrossbar och reptålig för att klara tuffa äventyr.Nalgene Flaska 1 liter WM Sustain - tillverkad i 50% återvunnen plast.

Nalgene Sustain är en ny serie med flaskor som är tillverkade av 50% återvunnen plast. Det är ett stort steg för Nalgene att medverka till att minska förbrukningen av plast. Varje flaska i sustain/återvunnet material motsvarar ca 8 PET flaskor. Dessa flaskor är i princip okrossbara och reptåliga så de tål att användas på alla typer av äventyr!

Den stora öppningen gör det möjligt att lägga i isbitar och få kall dryck under lång tid. Eller så kan man använda den till att ha med sig ris, pasta eller elektronikprylar som alltid måste vara torra. Graderingen på sidan gör det enkelt att hålla koll på dagens vätskeintag.

Flaskan varken tar eller ger smak eller lukt till drycken. Korken är patenterad och läcksäker tack vare sin V-ringspackning och går att byta, det finns flera färger att välja mellan. Flaskan klarar från -40 till +100 C och går att köra i diskmaskin. Självklart BPA/BPS/Ftalat-fri och tillverkad i USA under absolut högsta kvalitetskontroll med alla möjliga olika kvalitets certifikat.


Vikt: 178 g
Mått: 210x89 mm
Lock: 63 mm
Volym: 1 liter

Flaskan klarar temperaturer från -40 till +100 C och tål diskmaskinstvätt

Flaska Sustain 1 liter WM Woodsman finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Laga Mat & Äta - Flaskor / Vätskeblåsor. Nalgene är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…