Nalgene

Flaska Sustain 1 liter NM

219 kr
I lager    Sponsrad länk

* BPA/BPS-fri: Så du kan dricka vatten som är säkert och smakar gott.
* Byggd för att hålla: Våra hållbara varor är gjorda för att hålla hela livet.
* Diskmaskinssäkert: Säkert att ställa in i diskmaskinen och lätt att rengöra.
* Passar filtreringsanordningar: Passar de flesta filtreringsenheter för rent vatten i en nödsituation.
* Garanti mot läckage: Kontinuerliga, raka, halvt skruvade halvtuttrande trådar håller flaskan tätt förseglad.
* Lättvikt: Konstruerad för att räknas när vikten spelar störst roll.
* Tillverkad i USA:Lokala varor innebär lokala arbetstillfällen och färre utsläpp.
* Återvunnet material:Tillverkad av återvunnet material så att du kan se bra ut och må bra. Varje flaska är tillverkad av harts som drivs av nästa generations återvinningsteknik som omvandlar plast som skulle ha hamnat på soptippen till högpresterande flaskor.


Den nya produktserien Nalgene Sustain är tillverkad av material som till 50 % består av plastavfall (enligt ISCC-certifierad massbalans), vilket ytterligare kompenserar för användningen av fossila bränslen och minskar utsläppen av växthusgaser.


Hållbarhetens nya utseende. Alla Nalgene-flaskor tillverkas nu av ett revolutionerande harts som drivs av ny återvinningsteknik som omvandlar plast som skulle ha hamnat på soptippen till högpresterande BPA/BPS-fria flaskor. Materialet kommer från 50 % plastavfall (med hjälp av ISCC-certifierad massbalans), vilket ytterligare kompenserar för användningen av fossila bränslen och minskar utsläppen av växthusgaser.

Flaska Sustain 1 liter NM finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Laga Mat & Äta - Flaskor. Nalgene är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…