Lyra Pet

Fågelfoder med 29 Ingredienser

275 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

* Premium kvalitet - bara det bästa för fågelälskare!
* Innehåller extra många komponenter för en balanserad fågelkost.
* Ingen kemisk tillsats - 100% naturliga produkter.
* Hjälper till att ge fåglarna en artanpassad kost. Fågelmat med 29 noggrant utvalda ingredienser, specialanpassat för svenska fåglars behov. Hög kvalitet, naturligt och fritt från kemiskt tillsatta ämnen. Ge dina fåglar den balanserade kost de förtjänar!Naturlig Näring för Svenska FåglarDetta är en optimalt balanserad blandning särskilt anpassad för svenska fåglars behov. Med stor variation av ingredienser kan du vara säker på att flera olika fågerlarter lockas till din trädgård och att de själva kan anpassa födointaget utefter individens näringsbehov och smak.Balanserad Fågelmat för alla ÅrstiderFågelfodret är idealiskt under hela året, men spelar en särskilt viktig roll under vintermånaderna som en vital energikälla. Den rika blandningen av frön, korn och andra naturliga komponenter håller fåglarna mätta, friska och lyckliga.Kvalitet Utan KompromisserVi tror på att endast leverera det bästa till våra vilda fågelvänner. Därför är vårt fågelfoder av premiumkvalitet, utan onödiga tillsatser. Med en variation av frön och korn garanterar vi en 100% ren naturprodukt.Enkel och Artvänlig FågelmatVårt Premium Fågelfoder är enkelt att använda och passar perfekt för att fylla fågelbord och foderspridare. Det bidrar till en balanserad och artvänlig foderlösning för inhemska vilda fåglar, och ger unga fåglar större chans till överlevnad, särskilt under häckningstider och dåligt väder.Lagerföring:

Förvara kallt och torrt, undvik direkt solljus.Observera:

Tillhandahåll alltid tillräckligt med dricksvatten. Vårt fågelfoder innehåller en balanserad blandning för alla typer av fåglar och täcker ett brett spektrum av fågelarter. Om du vill locka en specifik fågelart, välj en specifik mat och informera dig själv i förväg.

Omfattning av leveransen

1x Lyra Pet Premium Fågelfoder med 29 Ingredienser - 10kg eller 25kg

Fågelfoder med 29 Ingredienser finns i kategorin skytte.astrosweden. Lyra Pet är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…

Kategori: skytte.astrosweden