Lundhags

Idu Light Womens Jacket

1 347,50 kr 2 695 kr
I lager    Sponsrad länk

* En praktisk och lättpackad isoleringsjacka
* Isoleringen bygger på Airogel-teknik som ger de högsta egenskaper man känner till när det gäller isolering i förhållande till vikt
* En perfekt kombination av krävande friluftsliv samtidigt som du kan röra dig fritt och enkelt
* Stretchmaterial i nyckelområden ger både rörelsefrihet och förbättrad luftgenomsläpplighet. Lundhags Idu Light Jacket - lätt & packbart värmeplagg.

Har man en gång använt en fluffjacka så vill man aldrig vara utan den, för den är så användbar på många olika sätt. Antingen har du den som ett förstärkningsplagg när du tar en paus på vandringen, skidturen eller på fisketuren när kylan kommer på kvällen. Men du kan även ha den som ytterplagg oavsett vad du gör, den packas enkelt ner i ryggsäcken utan att ta så mycket plats. Isoleringen i Idu Light Jacket är det varmaste som finns i syntetmaterial, Primaloft Gold Cross. Fördelen med syntet är att det värmer även om det skulle bli fuktigt. Jackan har stretchpartier under ärmarna så du kan röra dig fritt, det är så skönt speciellt när man grejar på nattlägret.

Idu Light Jacket har en bröstficka med dragkedja som rymmer mindre grejer som din mobiltelefon eller ett par handskar. Det finns även två handvärmarfickor så du snabbt kan värma dina händer om vädret slår om. Dragkedjan framtill har ett mjukt parti vid hakan för att kännas behagligt mot huden. Det finns även knapp på insdian så du kan ha jackan vidöppen för ökad ventilation. Materialet är impregnerat med vattenavvisande DWR, det gör inte jackan vattentät men skyddar mot en regnskur. Baktill på jackan finns en hängare.


Detaljer:


* Vindblockerande material i återvunnen polyester med DWR-behandling (PFC-fritt) isolerat med 40 g/m2 Primaloft Gold Cross Core Aerogel
* Stretchpartier under ärmar för ökad rörlighet 
* En bröstficka med dragkedja för t.ex. mobiltelefon
* Två öppna handfickor
* Dragkedja fram med invändig knappslå och hakskydd
* Justerbar nertill med dragssnodd
* DWR-behandling (100 % fluorkarbonfri) som avvisar vatten och smuts.
* Hängare på baksidan
Material:
100% återvunnen polyester 39g/m2, bluesign approved. Stretch: Lundhags nylon (LN-stretch) 177 RM (88% återvunnen nylon / 12% Polyurethan). Insida: (100% Polyester – återvunnen, bluesign approved). Fyllning: Primaloft Gold Eco, Cross Core (100% Polyester 40gr/m2, varav 90% återvunnen polyester, bluesign approved). Produkten är behandlad med DWR. 100% Fluorcarbonfri.

Vikt: 700 g i storlek L

Idu Light Womens Jacket finns i kategorin Astro Sweden - Kläder & Skor - Jackor - Dun & Syntetfodrade jackor. Lundhags är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…