Lundhags

Core Tool Bag 3 L

299 kr
I lager    Sponsrad länk

* En lätt, packbar och hållbar verktygsväska med dragkedja som även kan användas som en bröst- eller midjeenhet på ryggsäcken.
* Hjälper dig att styra upp och förenkla din utrustnings organisation, som köksutrustning, reparationssats eller elektronik
* För alla som behöver bättre struktur på utrustningen för att förenkla friluftslivet
* Förutom att den är en fantastisk verktygsväska med dragkedja kan den även användas som en bröst- eller midjeenhet tack vare snöröglorna. Core Tool Bag har många användningssätt: använd den som en vanlig verktygsväska eller som en extra bröst- eller midjeenhet på ryggsäcken. Det medvetna materialvalet gör den både hållbar och slitstark.

Produktfakta


* Dragkedja vid huvudöppningen för enkel åtkomst
* Utvändig ficka med dragkedja
* Två öppna fack och ett fack med dragkedja inuti huvudfacket
* Dubbla snöröglor för användning som en extra bröst- eller midjeenhet.
* Handtag för enkel transport Skapad för


* Multiaktivitet Egenskaper


* Material:
* Huvudmaterial: SuperNylon™ 137, 85% Robic®-polyamid – återvunnen, 15% polyamid – dopefärgad. Produkten har en Ultra Tearing Strength-beläggning på 1000 mm. 100% fluorkarbonfri. bluesign®- och OEKO-TEX®-certifierat material. Foder: 100% polyamid. Produkten innehåller en PU 1000 mm beläggning. 100% fluorkarbonfri. bluesign®- och STeP by OEKO-TEX®-certifierat material.
* Tillverkningsland:Vietnam
* Totalvikt:92 g
* Längd:16 cm
* Bredd:22 cm
* Djup:9 cm
* Packvolym:3 L
* Kön:Unisex
* Sesong:All Year

Core Tool Bag 3 L finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bära & Förvara - Väskor - Tillbehörsväskor. Lundhags är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…