LifeStraw

Personal Water Filter

345 kr
I lager    Sponsrad länk

Lifestraw Personal Filter.

Här är den ultralätta överlavnadsmodellen för att få rent vatten på äventyret. Om olyckan skulle vara framme och du måste få tag i rent vatten så kan du med detta sugrör ta vatten direkt från källan och suga i dig. Vikten på 46 gram gör att det inte påverkar din packning nämnvärt.

Lifestraw vattenreningsfilter tar bort partiklar, salmonella, giardia och bakterier i vattnet med upp till 99,9999%. Tack vare att filtret släpper stoppar partiklar ända till 0,2 micron. Flera små smala sugrör med små tunna hål ger en hög flödeshastighet.

Grundregeln vid all vattenrening är att ta vatten från så rinnande källa som möjligt, undvik i största utsträckning att ta vatten från stilla stående vattensamlingar med tydligt grumligt innehåll. Om möjligt välj gärna vatten en bit ut från strandkanten och helst inte ytvattnet.

Reningen sker med 0,2 microns precision vilket reducerar protozoer med 99,9% och bakterier med 99,9999%. Filtret klarar ca 4000 liters vattenrening (mer om man bara renar klart vatten och mindre om man renar grumligt vatten).

Vikt: 46 gram

Personal Water Filter finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Laga Mat & Äta - Vattenrening. LifeStraw är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…