Keen

Clearwater Mens Sandal CNX

697,50 kr 1 395 kr
I lager    Sponsrad länk

Varken en sko eller sandal, vi kallar den Skandal - en blandning av bådas fördelar.Stabil som en sko och luftig som en sandal. De mjuka remmarna i syntetmaterial tillsammans med mjuk och anatomisk fotbädd ger en komfort som du normalt brukar hitta i en kvalitetssko. Hela sandalen är tvättbar och det är enkelt att hålla den fräsch. Sulan ger ett bra grepp både på torra och våta underlag och passar lika bra till både vattenaktiviteter som på vandringen eller shoppingturen.

Många använder den som arbetssko och visst är det skönt att kunna gå i luftiga sandaler på jobbet, men ändå ha ett rejält stöd!

På riktigt varma sommardagar så är det alltid varmt att vandra med heltäckande skor, och denna sandal är faktist så stabil att du kan utan problem göra enklare vandringar.Det som många gillar med Keens sandaler är deras skydd för tårna, som annars brukar vara utsatta på just en sandal. Men även remmarna som sitter på rätt ställen för att ge support åt foten.

Detaljer:

Tvättbar i maskin

Snabbsnörning med lås

Tåskydd

PFC fria material

Sula som inte lämnar märkenVikt: 325 g

Clearwater Mens Sandal CNX finns i kategorin Astro Sweden - Lagerrensning - Kläder & Skor - Skor / kängor. Keen är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…