Jervenduken

Orginal 143X143 cm Mountain

1 836 kr 2 295 kr
I lager    Sponsrad länk

Jervenduken Orginal - Det ultimata väderskyddet för alla uteaktiviteter.

Jervenduken Original är oisolerad men har en aluminiumfolie på insidan som reflekterar den värme som du alstrar, och på så sätt känns den betydligt varmare än du tror. Denna modell räcker för att ha som skydd när du sitter och står men öppnar du dragkedjorna och viker ut den så blir den hela 143X143 cm stor och kan då även fungera som en mindre tarp och som filt.

Vem har väl inte saknat ett skydd mot väder och vind, oavsett aktivitet. Är du jägare då kommer Jervenduken bli din absolut bästa kompis som du aldrig lämnar hemma. Brukar du fiska, skåda fågel eller vandra, då kommer du älska detta portabla skydd. Duken är helt vatten och vindtät och kan användas som en tarp, vindsäck, vaksäck eller som filt som skydd mot t.ex. markfukt. Jervenduken kan även användas som en poncho där du kan ha den över ryggsäcken som regnskydd. Om du skådar fågel så kan du sitta skyddad från regn, vind och kyla då duken skapar ett mycket behagligt klimat och blir det för varmt så öppnar du någon av de flera dragkedjorna. Du kan sitta skyddad från regn och ändå sticka ut kikaren genom något av de flera öppningarna genom att öppna en dragkedja. Behöver du förflytta dig en bit så drar du bara upp duken en bit och går iväg. Samma sak om du är jägare, du sitter skyddad från regn, snö och vind och kan ha vapnet redo. Jervenduken har flera möjligheter att spännas upp på, och den är förstärkt på flertalet ställen.

Det är svårt att förklara vad man kan göra med en Jervenduk men vi har gjort en enkel film där Jarle på Jervenduken visar några av alla möjligheter, se filmen intill denna produkt.


Detaljer:


* Vind och vattentät
* Aluminiumfolie för ökad värme
* Kan användas som tarp, vindsäck, filt, vind och regnskydd, poncho
* Räddningsflagga för nödfall
* Lösa ärmar ingår
* 10 års garanti Specifikationer:


* Material: Aluminiumbelagd polyester
* Mått: 143x143 cm utvikt
* Vikt: 650 g Vad ingår i förpackningen:


* Jervenduken
* Packpåse
* Räddningsflagga
* Lösa ärmar

Orginal 143X143 cm Mountain finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bo & Sova - Sovsäckar. Jervenduken är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…