Hydro Flask

Wide Mouth Flex 1900 ml

845 kr
I lager    Sponsrad länk

På en Wide Mouth flaska är öppningen något större så du kan t.ex få ner isbitar eller bitar av frukt till smoothien.Hydro flask är en isolerad flaska i rostfritt stål som passar till de flesta aktiviteter.På badstranden med kall svalkande dryck eller i skidbacken med varm saft.Du visste inte att du behövde en isolerande flaska förrän du testat den men det är otroligt stor skillnad på att dricka iskall dryck på en varm sommardag jämfört med ljummen som redan efter någon timma smakar otrevligt.Handtaget på locket gör att du kan bära med dig flaskan enkelt eller fästa den på ryggsäcken på ett säkert sätt.

Flaskan håller drycken varm upp till 12 timmar och kall upp till 24 timmar.Den pulverlackerade matta utsidan gör att du inte halkar med greppet.

Mått: 23x9cm.Mått öppning: 5,8cm.Vikt: 475g.Volym: 1900 ml.Diskas för hand för längre hållbarhet och om du gör det direkt efter din aktivitet så går det snabbt och enkelt.

Wide Mouth Flex 1900 ml finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Laga Mat & Äta - Flaskor. Hydro Flask är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…