Hestra

Wakayama - 5 finger Cork/Brown

1 495 kr
I lager    Sponsrad länk

Stilren handske som passar för utförsåkning, outdoor och i vardagen.

Wakayama är en retroinspirerad handske för dig som vill ha en handske som både är snygg och rejäl som tål att användas. Sydd i nötnappa* och utåtvända sömmar längs fingrarna ger ett distinkt uttryck samtidigt som rörelsefrihet och grepp optimeras. Ett foder i ull håller värmen under kalla vinterdagar och kan enkelt tas ut för att torkas. Vidden runt handleden justeras med en paracord och på handledens insida finns en neoprenmudd som bidrar till bekväm passform. Dessutom följer det med en handledsrem som minskar risken att du tappar handsken under exempelvis en liftfärd. En smidig, värmande handske som fungerar lika bra på stan, i skidbacken eller i skogen och med en tidlös stil som även fungerar till vardags. Wakayama är sydd i kromfritt impregnerat getskinn.DETALJERHandcuffs

Uttagbart foder

Handledsjustering med paracordUtbytbart foder:

Ullfrotté, ett stickat material med lockiga fibrer och frottébågar kan binda en stor mängd luft. 100 % ull.Yttermaterial:

Impregnerad nötnappa - Slitstark och beständig nötskinn

Wakayama - 5 finger Cork/Brown finns i kategorin skytte.astrosweden - Varumärken - Hestra. Hestra är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…