Hestra

Hunters Gauntlet CZone - 5 finger Dark forest

1 595 kr
I lager    Sponsrad länk

Varm och smidig handske med genomtänkta detaljer och löstagbart vattentätt foder. Utformad för te.x.stillasittande jakt i kallt och blött väder och fungerar också utmärkt vid aktiv jakt i kyligare förhållanden. Ytterhandsken är slitstark med impregnerad nötnappa i innerhanden och ovandel i stretchväv. Perfekt som slitstark handske inom friluftsliv.Vattentäta handskar för jakt och outdooraktiviteter.

Hunters Gauntlet CZone är en gedigen och varm jakthandske med genomtänkta funktioner. Modellen går långt upp över armen och har handledsrem som gör att handsken hänger kvar runt handleden när den tas av – praktiskt när du behöver agera snabbt på jaktpass eller vid rörlig jakt. Ett par hängöglor och en karbinhake låter dig hänga handskarna upp och ner i en bälteshälla för att undvika att du får in snö eller väta inuti. Fleecefodret är löstagbart och har förutom värmande syntetfyllning även ett vattentätt CZone-membran. Ytterhandsken är sydd i tålig nötnappa och stretchväv och har förböjd passform för komfort och greppkänsla. En slitstark, uthållig och anpassningsbar följeslagare för många typer av jakt i kallare förhållanden.Detaljer:

Karbinhake

Eagle Grip-konstruktion

Elastisk vid handled

Handcuffs

Uttagbart foder

Snölås

Eagle Grip-konstruktion - Konstruktion där vi formsyr handsken för att följa handens naturliga böjning, vilket gör handsken bekvämare och mer greppvänlig.Foder:

Slitstarkt foder i fleece av 100 % polyester, med mjuk och behaglig borstad yta.

Löstagbart foder i syntetmaterial.

Yttermaterial:

Hestra flextron softshell 4-vägs stretch

Hållbart och smidigt stretchtyg av polyamid/spandex. Vind- och vattenavvisande med goda ventilationsegenskaper. 92 % polyamid, 8 % elastan.Impregnerad nötnappa

Slitstark och beständig nötskinn

Hunters Gauntlet CZone - 5 finger Dark forest finns i kategorin skytte.astrosweden - Varumärken - Hestra. Hestra är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…