Helsport

Varanger 12-14 Camp Tält

13 495 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Helsport Varanger Camp är ett 4-säsongs tält för dig som vill ha mycket volym och bekväm ståhöjd. I ett Lavvotält är det generöst med utrymme tack vare mittstången som ger riktigt bra innerhöjd.Det som gör att Helsport Varanger Camp tältet är extra lyxig är ingången som skyddas av ett extra tak. Detta gör att du slipper regn och snö innanför tältet som annars är vanligt på ett liknande tält. Hela ingången har ett insektsnät som skapar bra luftgenomströmning i tältet. I taket på själva ingången finns det två fönster för att ge lite ljus.

Helsport Varanger Camp är ett året runt tält och klarar utan problem av de extrema förutsättningar som kan råda vintertid med hård vind och tung snö. Detta tält har även en så kallad snökjol som ger dig möjlighet att lägga snö runt omkring tältet för att förhindra att snön far in under yttertältet.

Ett Lavvotält är extra vindtåligt tack vare formen, vinden fastnar inte i någon vägg utan följer runt tältet. Dörröppningen har insektsnät för hela dörren och det ger extra bra ventilation. Ventilationen i ett Lavvotält är utomordentligt bra, vid varm fuktig väderlek är det bara att öppna dörren, golvventilerna samt taköppningen och låta vinden lufta rakt igenom tältet.Det kan vara skönt under varma sommardagar! Det finns en ventilationsöppning nere vid marken som gör att du kan ta in frisk luft om du t.ex. eldar i kamin i tältet. Detta är otroligt viktigt då det annars kan vara fara för livet. Alla ventilationer har insektsnät som går att försluta.

Stormlinorna har en upphängning så du slipper trassel när du ska sätta upp tältet.

I Varanger Camp har du möjlighet att elda i en kamin, då det finns en öppning i taket för skorsstenen. Det finns även snören för att justera hatten på tältet så du kan öppna i rätt vindriktning.Vill du kunna elda i tältet köp till en kamin, finns som tillbehör.Egenskaper:

Mått tält: 435x435 cm, åttakantigt

Höjd inuti tält: 350 cm

Vikt tält: 9,43 kg

Packmått: 60x28 cmIngår i paketet:

Reparationssats med lagningslappar, nål, tråd.

Packpåse.

Endast yttertält utan innertält eller golv

Varanger 12-14 Camp Tält finns i kategorin Astro Sweden. Helsport är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…