Helinox

Sunset Chair

1 995 kr
I lager    Sponsrad länk

Helinox Sunset Chair 2022 - nu med ännu skönare nackkudde!

Denna modell har uppdaterats med att man nu även kan lägga en vanlig kudde som nackstöd. Samma lösning finns på storebror Savannah Chair och är mycket uppskattat.

Men den har också fått en smart ficka på sidan av sitsen där du kan förvara te.x. en tidning.

Helinox Sunset Chair är enligt oss den absolut mest bekväma bland kompakta stolar. Denna modellen har ett extra högt ryggstöd som gör att du kan njuta av en heldag på stranden, fotbollsmatchen eller fisketuren.

Att en så kompakt stol kan ge sådan komfort är otroligt imponerande. Det man ofta blir trött i är ryggen och på Sunset Chair ger stolen ordentligt ryggstöd trots det kompakta formatet. Du får även bra stöd för nacken då du kan använda den medföljande packpåsen som nackkudde. Fyll nackkudden med en tröja eller liknande och fäst den på ryggstödet med kardborre. Nätet i både sits och rygg gör att man får ventilation på en varm sommardag.

Det märks på detaljerna att kvalitén är gedigen och stolen är tillverkad för att hålla länge! Sömmarna, materialet i benen, och designen allt är genomtänkt.

Stolen fälls snabbt och enkelt upp tack vare elastiska remmar inne i benen.


* Mått hopfälld: 47x14cm.
* Sitthöjd: 46cm.
* Stolshöjd: 98cm.
* Maxvikt: 145kg.
* Vikt: 1340g utan påse och 1450g med påse.
* Garanti: 5 år.

Sunset Chair finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bo & Sova - Sittstol. Helinox är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…