Härkila

Wildboar Pro ryggsäck 12 L

2 299 kr
I lager    Sponsrad länk

Wildboar Pro-ryggsäcken är en superpraktisk 12-liters ryggsäck med integrerad vapenhållare, första hjälpen-kit och en rad andra funktioner. Den är framtagen med vildsvinsjakt i åtanke, men du kan använda den på alla de jakter där du behöver ha geväret, ett första hjälpen-kit för att behandla typiska jaktskador och andra förnödenheter nära till handsPRODUKTINFORMATION


* Wildboar Pro-ryggsäcken är tillverkad i ett mjukt och tyst, men samtidigt slitstarkt, trikåmaterial.
* Den har ett avtagbart vapenfodral, så att du enkelt kan ha med dig vapnet och samtidigt ha båda händerna fria för att arbeta.
* På fronten har ryggsäcken två avtagbara fack som fästs på ryggsäcken med ett Molle-system.
* Den ena har ett tydligt markerat första hjälpen-kit med en räddningsfilt, bandage, diverse tillbehör för sårbehandling, fästingplockare m.m.
* På sidorna har ryggsäcken kompressionsremmar, vid öppningen har den snölås och klicklås, och invändigt finns ett fack för din vattenbehållare.
* Den del av ryggsäcken som sitter mot din rygg har meshfoder som leder bort fukt från ryggen.
* Ryggsäckens remmar är också ventilerande, och de är tillräckligt breda för att fördela vikten från geväret jämnt över båda axlarna.
* Du kommer märka tydligt vilken stor skillnad det gör när du ska gå långt med geväret på ryggen.
* Dessutom är remmarna helt platta, så att de till skillnad från andra ryggsäcksremmar inte är i vägen om du ska avlossa skott med ryggsäcken på.

Wildboar Pro ryggsäck 12 L finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bära & Förvara - Ryggsäckar - Jaktryggsäckar. Härkila är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…