Härkila

Driven Hunt HWS leather byxor

4 495 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Driven Hunt HWS-skinnbyxorna är en riktigt snygg slitvarg när man ska ta sig fram genom svår terräng, eller om man är hundförare och vill ha ett par byxor som hundens tassar inte river sönder. Byxorna är förstärkta framtill på låren med kraftigt, slitstarkt kvalitetsskinn, och de är utrustade med ett vind- och vattentätt HWS®-membran samt en rad praktiska jaktfunktioner.Driven Hunt HWS-skinnbyxorna är tillverkade i ett slitstarkt material som består av 84 % polyester och 16 % polyuretan, och de är förstärkta framtill på låren med ett lager tjockt, men smidigt skinn. Byxorna har ett töjbart HWS® Härkila Weather System-membran som andas mycket bra och är vind- och vattentätt. Membranet har en vattenpelare på hela 20 000 mm som ger dig bra skydd i omväxlande väder.

Dessutom har byxorna ventilationsöppningar på baksidan av låren med dragkedja och insytt meshmaterial, så att du kan släppa ut överskottsvärme under hög aktivitet utan att riskera att få in smuts och lera i byxorna. Byxorna har högre linning bak, vilket ger ländryggen extra skydd mot kylan. Byxorna är förstärkta med Cordura® i bensluten, där du kan justera dem med en rem för att säkerställa att de sluter tätt runt kängorna. Dessutom har byxorna formsydda knän och justeringsremmar i knävecken. Det gör det möjligt att få mer utrymme runt knät, vilket är praktiskt när jakten kräver stor rörelsefrihet.

Byxorna är förstärkta med Cordura® i bensluten, där det även sitter justeringsremmar så att du kan säkerställa att de sluter tätt runt kängorna. Driven Hunt HWS-skinnbyxorna har två öppna fickor fram och två rymliga benfickor med vattentät dragkedja. I höger benficka finns en insydd patronhållare, och i vänster benficka finns en insydd kardborrerem, så att du kan välja att dela upp den i två mindre fickor.

Driven Hunt HWS leather byxor finns i kategorin Astro Sweden. Härkila är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…