Härkila

Deer Stalker bino strap

1 295 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Deer Stalker camo-kikarrem / väska är ett mycket praktiskt sätt att bära din handkikare, framför allt när du ska gå långt eller ska jaga på fjället eller i annan mycket kuperad terräng. Kikarremmen håller inte bara kikaren på plats på bröstet, den skyddar den dessutom och erbjuder en lång rad praktiska funktioner.
Mått: H: 20 cm B: 17 cmPRODUKTINFORMATION
Med Deer Stalker-kikarremmen har du äntligen ordning på handkikaren när du ger dig ut på jakt. Selsystemet gör att kikaren inte dinglar runt halsen när du rör dig. Ett stort lock med ljudlöst magnetlås skyddar kikaren när du inte använder den, och kikarremmen kan ställas in för att rymma antingen en stor eller en mindre handkikare. Du kan också montera av själva kikarväskan och använda enbart selsystemet för att hålla kikaren på plats på bröstet. På båda sidorna och på undersidan av kikarremmen sitter det Molle-remmar, så att du kan fästa antingen de två töjbara facken som medföljer kikarremmen, eller andra tillbehör som är kompatibla med Molle-systemet. Därmed kan du fästa en hållare till din avståndsmätare, en vindvisare för att avgöra vindriktningen eller något annat tillbehör, så att du har det nära till hands tillsammans med kikaren. Kikarremmen är tillverkad i ett mjukt, mycket tyst trikåmaterial, och baktill sitter det ett rymligt fack för t.ex. din mobiltelefon eller en mindre karta, samt bältesremmar. Det innebär att du kan haka av selsystemet och bära själva kikarväskan i bältet om du så vill.


* Justerbar för att passa olika stora kikare
* Dold mobilficka på baksidan
* 2 avtagbara tillbehörsfickor som fästs med Molle-systemet medföljer
* 2-i-1-design
* Bär kikaren med händerna fria

Deer Stalker bino strap finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bära & Förvara - Väskor - Tillbehörsväskor. Härkila är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…