Gunki

Drag Spin 130mm Sjunkande

179 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

DRAG SPIN är ett långsamt sjunkande pennbete utrustat med en paddel och kan fiska i väldigt grunt vatten.Den är perfekt för att locka till sig fiskar som lurar i sjögräsbäddar i hypergrunda områden. Den sjunker försiktigt, platt, vilket ger tid efter kontakt med vattnet för att föra tillbaka den utan att den snabbt störtar ner i sjögräset med huvudet först.

Den används för kontinuerlig återhämtning och simmar i alla hastigheter. Du kan naturligtvis varva din återhämtning med pauser för att utlösa en attack. Håll spöet hårt på dessa spinnstopp!

Den har två dragringar. Den vid munnen gör att den kan utvecklas och bibehållas i mycket lite vatten och/eller i mycket låg hastighet; eller omvänt för att utföra ultrasnabb återhämtning. Den främre ringen gör att beten stannar längre i det vattenskikt som du placerar det i. Denna position är idealisk för långsamt, djupare, öppet vattenfiske, där du får den att simma till önskad höjd genom att placera en klippvikt på magen.Men den största fördelen med denna design med två ringar är att kunna ändra det grunda läget för detta bete till en modell som lämpar sig för djupa utforskningar. För att göra detta behöver du bara måste placera en clip på munringen och fästa den på din lina genom den främre ringen. Den växlar sedan uppriktigt till frigöringsfaserna och förvandlas till ett perfekt reaktionsdrag för dragfiske som du skulle göra med dina paddel-shads. Skillnaden är att du kan justera nedstigningshastigheten på ditt bete och att den kommer att vara mycket mer motståndskraftig mot de många fångsterna som du kommer att göra med den!Ett mångsidigt bete par excellence. Anpassningsbart efter positioneringen gädda efter årstider och positioner.

Drag Spin 130mm Sjunkande finns i kategorin skytte.astrosweden. Gunki är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…