Garmin

Inreach Mini 2 Orange

4 295 kr 4 795 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Garmin inReach mini 2 - om du sätter säkerheten först på ditt äventyr!

Ny uppdaterad modell med mycket bättre batteritid och fler satelliter! Du har även snabbare laddning, tydligare display och inbyggd kompass - helt enkelt en rejäl uppdatering.Följande förbättringar är gjorda på Inreach mini 2:


* Betydligt längre spårningstid
* Fler satelliter, nu även QZSS
* Tydligare skärm
* Snabbare laddning via USB-C
* Större lagringsytrymme
* Inbyggd kompass
* Fungerar med appen Garmin Pilot
Garmin inReach Mini 2 är en enhet för att hålla kontakt med omvärlden även då du inte har mobiltäckning. Det här är Garmins satellitkommunikationsenhet som får plats i handen, för äventyr då storlek och vikt spelar roll. Med det 100 % globala Iridium-nätverket kan du hålla kontakten även när mobiltelefonen inte har kontakt. Skicka SMS med nära och kära, publicera på sociala medier eller kommunicera mellan inReach-enheter ute i skogen, på fjället eller på havet. (satellitabonnemang krävs)

I en nödsituation kan du utlösa ett interaktivt SOS-meddelande till GEOS, Garmin-ägda International Emergency Response Coordination Centre (IERCC) med professionellt globalt övervaknings- och responscenter som är tillgängligt dygnet runt (satellitabonnemang krävs).

Spåra din position och dela den med vännerna eller andra ute på fältet så att de kan se din status eller pinga din enhet och se din GPS-position med mera (satellitabonnemang krävs). Istället för att förlita sig på mobiltäckning överförs nu dina meddelanden, SOS-varningar och spårning via det globala Iridium-satellitnätverket (satellitabonnemang krävs). Du kan även hitta tillbaka därifrån du startade äventyret med hjälp av TrackBack ruttdragningen, du får en guidad visning åt vart du ska gå.

Få detaljerade väderuppdateringar på InReach Mini 2 eller en kompatibel enhet. Du kan även begära väderprognoser för din aktuella plats eller annan waypoint eller destination i din resplan.

inReach Mini är tålig, slitstark, stöttålig (MIL-STD-810F) och vattenklassad till IPX7

Om du vill använda Iridium-nätverket och kommunicera med din inReach Mini 2 så behöver du skaffa ett abonnemang. Du kan välja ett årspaket eller en månadsplan.

Få kostnadsfri åtkomst till den molnbaserade tjänsten Garmin Explore. För att planera dina resor, skapa förinställda meddelanden och snabbmeddelanden, synkronisera och hantera dina enhetsinställningar och mycket mer.

Med appen inReach Mini med kompatibla mobila enheter för åtkomst till kartor och flygbilder. Du kan också använda inReach-funktioner på den ihopparade enheten. Fjärrstyr inReach Mini 2 och skicka och ta emot meddelanden med hjälp av kompatibla handenheter, bärbara enheter eller andra mobila enheter från Garmin.

Para ihop med Garmin Pilot för att enkelt skicka och ta emot SMS från cockpiten även när du inte har mobiltäckning. Appen kan använda inReach Minis GPS-position och platsdelningsfunktioner för din flygning.Produktspecifikation:


* Mått på enheten: 5,2x10x2,6 cm
* Vikt: 100 gram
* Display: 23x23 mm, med 176X176 pixlar
* Multi-GNSS: GPS, GLONASS, QZSS och Galileo
* Vattenklassning: IPX 7 Batteri:


* Upp till 14 dagar i 10 minuters spårningsläge med 5 minuters loggning (standard)
* Upp till 120 timmar i 10 minuters spårning med 1 sekunds loggning
* Upp till 30 dagar i strömsparläge med 30-minutersintervall och upp till 1 år i avstängt läge Finns i kartongen:


* Garmin InReach Mini 2
* USB-C laddkabel
* Karbinhake

Inreach Mini 2 Orange finns i kategorin Astro Sweden. Garmin är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…