Garmin

InReach Messenger Black

3 495 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Du kan fortfarande kommunicera med dem du behöver, även utan mobiltäckning.Para ihop inReach-enheten med appen Garmin Messenger på din kompatibla smartphone och skicka meddelanden via satellit eller mobilnätverk.Behöver du hjälp i en nödsituation? Skicka ett interaktivt SOS till vårt samordningscenter.För att du ska vara säker på att meddelandet gått iväg bekräftar skärmen på enheten det.Använd incheckningsmeddelanden för att enkelt höra av dig till dina kontakter när du är ute.Ge dig ut på längre äventyr med upp till 28 dagars batteritid mellan laddningarna.TVÅVÄGS-SMS

Med ett enkelt användargränssnitt via appen Garmin Messenger på din smartphone är det enkelt att sms:a med dina nära och kära via satellit- eller mobilnätverk.

SMIDIG ANSLUTNING

Optimerade inReach-meddelanden använder din smartphones mobilanslutning när den är tillgänglig och sedan byter den smidigt till ett Iridiums 100 % globala satellitnätverk när du lämnar mobilnätet bakom dig.

GRUPPMEDDELANDEN

Med Garmin Messenger-appen får din inReach-enhet stöd för att skapa gruppmeddelandetrådar och skicka gruppmeddelanden. Så du kan dela dina äventyr med flera kontakter samtidigt och skicka gruppmeddelanden till dina nära och kära.INTERAKTIVA SOS-MEDDELANDEN

Om du är i en nödsituation kan du utlösa ett interaktivt SOS-meddelande till Garmin ResponseSM, ett nödkontaktcenter som är bemannat dygnet runt.

DELA DIN POSITION

Dela din position när som helst med dina nära och kära där hemma via din MapShare-sida eller dina GPS-koordinater som är inbäddade i meddelandena.

FLEXIBLA SATELLITABONNEMANG

Om du vill använda det globala Iridium-nätverket och kommunicera med din inReach Messenger-enhet är ett aktivt satellit- abonnemang nödvändigt. Du kan välja ett årsabonnemang eller en flexibel månadsprenumeration.KOMPAKT OCH TÅLIG DESIGN

Låt dig inte luras av den lilla storleken på 7,8 x 6,4 cm och 114 g. inReach Messenger är tålig, slitstark, stöttålig och vattenklassad till IPX7.

SÄKERHETSLADDNING

Behöver du en reservplan om batteriet i din kompatibla smartphone dör? Anslut bara inReach Messenger till din telefon så får du tillräcklig säkerhetsladdning att skicka ett anpassat meddelande från inReach Messenger-enheten via telefonens pekskärm.

EXTRA LÅNG BATTERITID

Det inbyggda laddningsbara litiumbatteriet ger upp till 28 dagars batteritid i spårningsläge på 10-minutersintervall, så att du kan göra det du gillar längre mellan uppladdningarna.SYNKRONISERA DIN KONTAKTLISTA

Garmin Messenger-appen kan synkroniseras med din kompatibla smartphones kontaktlista så att det blir ännu enklare att hålla kontakten.

SKÄRM PÅ ENHETEN

Med inReach Messenger-enhetens avancerade memory-in-pixel-skärm kan du få bekräftelse på att meddelanden har skickats och du kan till och med läsa svar direkt på enheten.

INCHECKNINGSMEDDELANDEN

Hör av dig till dina kontakter direkt från inReach Messenger genom att använda incheckningsmeddelanden som inte räknas bort från dina tilldelade sms i ditt aktiva satellitabonnemang.

ANDRA GARMIN-ENHETER

Fjärrstyr din inReach Messenger-enhet för att skicka och ta emot sms eller utlösa ett interaktivt SOS med kompatibel Garmin-handenhet, marin utrustning, flygutrustning, wearable eller andra utvalda smarta enheter.

INREACH VÄDERPROGNOSER

Få detaljerade väderuppdateringar på inReach Messenger eller en ihopparad kompatibel enhet. Du kan även begära väderprognoser för din aktuella plats, annan waypoint eller destination i din resplan.

TRACBACK

Med funktionen TracBack kan du navigera tillbaka till startpunkten samma väg som du kom om du råkar gå vilse – direkt på enheten.

InReach Messenger Black finns i kategorin Astro Sweden. Garmin är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…