Garmin

GPSMAP 67i

7 695 kr
I lager    Sponsrad länk

GPS Handheld with inReach® Satellite Technology

GE DIG UT I NATUREN OCH HÅLL KONTAKTEN MED DEM DÄR HEMMA

Få mer tid för äventyr med denna premium tåliga handburna GPS och satellitkommunikationsenhet. Skaffa inReach®-teknologi för tvåvägsmeddelanden, interaktiva SOS och platsdelning1 plus kartor som håller dig på rätt spår.Med upp till 165 timmars batteritid i spårningsläget och upp till 425 timmar i expeditionsläget kan du vara ute längre.

Med tvåvägsmeddelanden kan du dela ögonblicket med de som betyder mycket för dig.

Låt nära och kära följa ditt äventyr med platsspårning.

Är du i en nödsituation? Utlös ett interaktivt SOS när som helst, globalt.

Spåra din position i utmanande förhållanden med multi-bandsteknologi och utökat stöd för GNSS.STÖD FÖR MULTI-BAND GNSS

Få tillgång till flera globala satellitnavigeringssystem (GPS, Galileo och QZSS). Få åtkomst till flera frekvenser som skickas via navigeringssatelliter för mer exakt position i områden där GNSS-signaler reflekteras, är svaga eller normalt inte tränger igenom.

ABC-SENSORER

Navigera alla spår med hjälp av ABC-sensorer, inklusive en höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och en treaxlad elektronisk kompass.

SATELLITBILDER

Hämta högupplösta realistiska kartor direkt tilldun handburna GPS via Wi-Fi-teknologi. Hitta spår, välj övernattningsplatser och parkeringar, skapa waypoints och mycket mer.INBYGGDA TOPOACTIVE-KARTOR ÖVER EUROPA

Förinstallerade TopoActive Europa visar bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar och geografiska punkter.

PREMIUM KARTFUNKTIONER

Med ett abonnemang på Outdoor Maps+ får du offentlig markinformation, markägarnamn, byggnadskartor över delstater, viltvårdsområdesgränser, BLM-gränser med mera2.

BATTERITID

Om du aktiverar expeditionsläget får du upp till 425 timmars batteritid när du använder inReach-teknologi. I standardspårningsläget får du upp till 165 timmars batteritid och enheten sparar din plats var 10:e minut.TVÅVÄGS-SMS

Skicka och ta emot SMS med nära och kära, publicera på sociala medier eller kommunicera mellan inReach-enheter.

INTERAKTIVA SOS-MEDDELANDEN

Om du är i en nödsituation kan du utlösa ett interaktivt SOS-meddelande till Garmin ResponseSM, ett nödkontaktcenter som är bemannat dygnet runt.

DELA DIN POSITION

Se din position och dela den med andra hemma eller med andra som också är ute i naturen. De kan se din status och skicka signaler till din enhet för att få din GPS-position med mera.100 % GLOBALT IRIDIUM SATELLITNÄTVERK

Istället för att förlita sig på mobiltäckning överförs dina meddelanden, SOS-larm och spårning nu via det globala satellitnätverket Iridium.

APPEN GARMIN MESSENGER

Hämta Garmin Messenger-appen till din kompatibla smartphone och para ihop den med din handburna GPSMAP 67i för att snabbt och enkelt skicka meddelanden och SOS dygnet runt utan att vara begränsad till områden med mobiltäckning1. Appen har även stöd för gruppmeddelanden.

APPEN GARMIN EXPLORE

Planera, granska och synkronisera waypoints, rutter och spår med hjälp av appen och webbplatsen Garmin Explore. Du kan till och med granska slutförda aktiviteter när du är ute i naturen.INREACH VÄDER (TILLVAL)

Använd inReach-anslutning för att få detaljerade väderuppdateringar på handenheten GPSMAP 67i. Begär väderprognoser för din aktuella plats, waypointer eller destinationer på rutten.

ACTIVE WEATHER

När du är har anslutit din GPS till Garmin Explore-appen får du prognoser i realtid så att du vet om förhållandena ändras.BYGGD FÖR ÄVENTYR

Den här handburna enheten med GPS är byggd efter militära standarder för värme-, stöt- och vattentålighet (MIL-STD-810) och är till och med kompatibel med mörkerseendeglasögon.

LYSDIODSFICKLAMPA

Enheterna i GPSMAP 67-serien har en inbyggd lysdiodficklampa som du kan använda som nödsignal för att få hjälp – en sak mindre att packa.

GEOCACHING

Få automatiska cacheuppdateringar från Geocaching Live, inklusive beskrivningar, loggar och tips. Vid anslutning via Wi-Fi eller med Garmin Explore-appen överförs varje skatt till din profil på Geocaching.com.

GPSMAP 67i finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Elektronik - GPS / Klockor. Garmin är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…