Garmin

GPSMAP 67

6 495 kr
I lager    Sponsrad länk

GE DIG UT I NATUREN

Få mer tid för äventyr med den här förstklassiga, tåliga handhållna enheten med GPS. Få lång batteritid och multi-bandteknologi för bättre noggrannhet samt förinlästa TopoActive-kartor och tillgång till satellitbilder.Se rutten tydligt på en 3tum färgskärm som är läsbar i solljus.

Med upp till 180 timmars batteritid i spårningsläget och upp till 840 timmar i expeditionsläget kan du vara ute längre.

Spåra din position i utmanande förhållanden med multi-bandsteknologi och utökat stöd för GNSS.

Se terrängen du färdas i med färgstarka satellitbilder som hämtas direkt till din handburna GPS.

Håll koll på prognosen längs rutten med Active Weather när den är ihopparad med din kompatibla smartphone.STÖD FÖR MULTI-BAND GNSS

Få tillgång till flera globala satellitnavigeringssystem (GPS, GLONASS, Galileo och QZSS). Få åtkomst till flera frekvenser som skickas via navigeringssatelliter för mer exakt position i områden där GNSS-signaler reflekteras, är svaga eller normalt inte tränger igenom.

ABC-SENSORER

Navigera alla spår med hjälp av ABC-sensorer, inklusive en höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och en treaxlad elektronisk kompass.

SATELLITBILDER

Hämta högupplösta realistiska kartor direkt tilldun handburna GPS via Wi-Fi-teknologi. Hitta spår, välj övernattningsplatser och parkeringar, skapa waypoints och mycket mer.INBYGGDA TOPOACTIVE-KARTOR ÖVER EUROPA

Förinstallerade TopoActive Europa visar bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar och geografiska punkter.

PREMIUM KARTFUNKTIONER

Med ett abonnemang på Outdoor Maps+ får du offentlig markinformation, markägarnamn, byggnadskartor över delstater, viltvårdsområdesgränser, BLM-gränser med mer.BYGGD FÖR ÄVENTYR

Den här handburna enheten med GPS är byggd efter militära standarder för värme-, stöt- och vattentålighet (MIL-STD-810) och är till och med kompatibel med mörkerseendeglasögon.

LYSDIODSFICKLAMPA

Enheterna i GPSMAP 67-serien har en inbyggd lysdiodficklampa som du kan använda som nödsignal för att få hjälp – en sak mindre att packa.

GEOCACHING

Få automatiska cacheuppdateringar från Geocaching Live, inklusive beskrivningar, loggar och tips. Vid anslutning via Wi-Fi eller med Garmin Explore-appen överförs varje skatt till din profil på Geocaching.com.

ACTIVE WEATHER

När du är har anslutit din GPS till Garmin Explore-appen får du prognoser i realtid så att du vet om förhållandena ändras.

APPEN GARMIN EXPLORE

Planera, granska och synkronisera waypoints, rutter och spår med hjälp av appen och webbplatsen Garmin Explore. Du kan till och med granska slutförda aktiviteter när du är ute i naturen.

BATTERITID

Det inbyggda uppladdningsbara litiumjonbatteriet har upp till 180 timmars batteritid i GPS-läge och upp till 840 timmar i expeditionsläge.

GPSMAP 67 finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Elektronik - GPS / Klockor. Garmin är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…