Forest Fundamentals

Red Fire Plugs Tinder Tins

169 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Den ultimata tändvätskan för alla väder, dessa tändstickor är garanterade att få igång en eld under alla väderförhållanden. Dessa pluggar är en eldtändningsmaskin, de brinner extremt långsamt och är superbeständiga mot väder och vind. De tänder en låga med hjälp av en ferrostav eller tändsticka, även efter att ha sänkts ned i vatten!

Processen är enkel. Fluffa upp ena änden med din Stealth Fire Striker™ eller kniv för att öka ytan och tillgången till syre. Placera sedan din stav vid basen av pluggen och slå ner och antänd! Dessa pluggar är extremt lättantändliga och fångar upp även de minsta gnistor.

Dessa eldproppar är perfekta för flera dagars vandringar eller expeditioner. I fält kan du spara på tändvätskan genom att dela dem på mitten. Med rätt förberedelser ger en halv tändsticka tillräckligt med bränsle för att få igång elden. Varje tändsticka har en extremt lång brinntid på ca 6 minuter. Den ger en tillräckligt lång och varm låga för att antända våt eller fuktig tändved.

Huvudsakligaegenskaper:


* Superbeständig mot vind och regn!
* Tänds även efter att ha varit nedsänkt i vatten!
* Lång brinntid, 6 minuter!
* Kan skäras ner för att spara tinder
* Perfekt för flera dagars vandringar eller expeditioner
* Förvaras i tändsticksbehållare av aluminium
* Perfekt för användning med ferrostav, tändstickor eller tändare

Red Fire Plugs Tinder Tins finns i kategorin Astro Sweden. Forest Fundamentals är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…